diumenge, 17 de maig del 2020

JORNADA DE RELLEUS "RECORREM EL POBLE" AMB EL CLUB ESPORTIU EL PALAU D'ANGLESOLA

A les 23 hores ha acabat l'activitat Recorrem el poble amb el club esportiu El Palau d'Anglesola. La jornada ha transcorregut tal i com estava previst. 
Ha començat a les 6 del matí i durant tot el dia s'han anat fent relleus, sent el pavelló el punt de sortida i arribada. Cada atleta ha escollit un tram de mitja hora o d'una hora, i ha recorregut individualment el trajecte que ha volgut pels carrers i camins del terme municipal del Palau d'Anglesola. 
Una jornada ben esportiva per acabar la fase 0 del confinament reivindicant la salut i els beneficis de fer activitat física a l'aire lliure. 

Bona feina runners del Palau d'Anglesola: Marc Solé, Jordi Andorrà, Jaume Vera, Juanjo López, Dolors Guim, Carlos Abascal, Pere Rúbies, Jaume Serret, Montse Vila, Jordi Vilagrasa, Ricard Polo, Núria Llobera, Miquel Escobosa, Laia Marín, Laura Bota, Jordi Cabestany, Albert Mas, Josep M. Torrent, Francesc Balcells, Dolors Gou, Joel Porcel, Xavier Miquel, Roger Verdés, Jordi Tomàs, Josep Llobera. I cal felicitar la participació d'alguns petits grans atletes com el Joel Solé, l'Arnau Balcells, la Maria March, la Martina March o el Pau Tomàs. 
Salut i quilòmetres!