dilluns, 5 de novembre del 2018

VETERANOS FRAGA 3 – VETERANS PALAU 2

EL PALAU MARXA DE HALLOWEEN A LA SEGONA PART, I PERD UN PARTIT QUE TENIA GUANYAT AL DESCANS

Increïble i inexplicable el que han fet els nostres Veterans aquest matí a les Espanyes, un partit que tenien al sac i ben lligat al descans, ha acabat com una pel·lícula de terror al minut 90, s’haurà de reflexionar i prendre nota, però aquest equip té molt i molt potencial a primera, però les errades es paguen i ben cares.

El Palau es presenta al camp del Fraga amb la següent alineació: Albert Brufau, Poli, Pere, Miquel Farnell, Felip, Roger Peruchet, Jordi Baró, Joan Serrano, Lluís, Ramon Jiménez i Gerard, quedant a la banqueta Caelles, Jordi Huguet, Jacint, Albert Mayoral  i Joe.

El Palau venia amb la lliçó apresa a Lleida fa quinze dies, sense ritme al no jugar la setmana passada i amb l’objectiu de deixar les nostres credencials de gran equip i de començar a ser l’equip revelació de primera, dit i fet, el Palau comença a Fraga com un equip gran i que no venen a passar al diumenge, venen a pels tres punts.

Lamentable estat del camp del Fraga, on demà ens farà mal i tindrem agulletes fins i tot a les orelles o les pestanyes, un camp de gespa artificial (o almenys això ens han dit), grans dimensions i si vols espais en tindràs i molts.

El Palau comença sent protagonista, la pilota és en tot moment del Palau, i el Joan i el Jordi es fan amb el control de partit.
Amb la pilota als peus del Palau, que comença la construcció des de darrera, i on el Fraga ha d’anar a remolc d’un gran Palau, alta possessió de pilota, i el Palau que tanca tots els espais en defensa, un altre cop el Miquel i el Pere estan perfectament col·locats, bé en alt tall i els dos cunyats (Poli-Felip), tancant les bandes perfectament.

El Fraga completament a remolc, i el Palau molt ben posicionat i buscant la porteria del Fraga.
I en la primera arribada, primer gol, pilota llarga del Joan a l’esquena del central, el Ramon Jiménez que la para, es gira al més pur estil Romario, trencant la cintura al Alkorta, encara porta i defineix amb gran serenitat, el que podia ser un dels gols de la jornada, 0-1 al minut 13, i el Palau que dona el primer cop.
El Fraga entra en nervis, i el Palau cap fred i a buscar el segon. Bon partit col·lectiu i el Gerard que porta de cap als centrals locals, el Palau busca les bandes i el Lluís que arriba de segona línia fent molt de mal.

El Fraga no sap con jugar-li al Palau, i tan sols busca la pilota llarga als seus davanters, però el Miquel Farnell és molt Miquel i guanya tots els duels d’un contra un, i on no arriba el Miquel arriba el Pere, i on no, el Felip, i el Poli que trenca la banda amb desdoblaments constants als interiors, el Palau és una màquina de futbol, i el Fraga un joguet en mans del Palau.

Al minut 23 arriba el 0-2, falta lateral treta magistralment pel Joan Serrano al segon pal, el Roger Peruchet que s’avança a tota la defensa, i d’un cop impecable de cap, fa el segon.
Bon joc i màxima efectivitat, el Palau que fa el guió perfecte, el Fraga tan sols arriba un cop a xutar a porta, però l’Albert respon amb una gran aturada, amb el 0-2 favorable arribem al descans.
Però tot el que hem fet perfecte a la primera part, ho hem llençat a les escombraries a la segona, i és que no sé què passa, però a les segones parts sortim freds i amb poca atenció al joc.

El Fraga per la seva part, sap que si no fa alguna cosa, no tindrà res a fer.
Minut 50, falta lateral a favor del Fraga, pilota al segon pal i un davanter espanyol lliure de marca que remata més sol que un mussol, 1-2 i ara sí que patirem.

L’equip cau en una depressió futbolística, desapareixent del camp i el Fraga que ens passa per sobre, inexplicable el que passa, l’equip mal col·locat, corrent com pollastres sense cap i el Fraga que vol fer sang dels nostres.
Minut 57, pilota llarga a l’esquena de la nostra defensa, pilota dividida entre el Caelles i un davanter, arriba primer el Caelles, toca la pilota i aquesta cau als peus d’un jugador del Fraga, que de primeres fa una paràbola perfecta, el Pere que va per la pilota, però no arriba per poc, 2-2 i el drama es comença a veure a l’ambient.

El Palau desapareix del camp com un sucre en un cafè, i un gran Fraga que va per la victòria, el Palau no fa dues passades seguides i el Fraga té superioritat al camp i en els un contra un.
Minut 61, falta a prop de l’àrea, i un jugador del Fraga que l’envia a prop de l’escaire i ens fa el definitiu 3-2.

El Palau està mort, sense idees i no sap com fer-li mal a un Fraga que ens està passant per sobre, però el Palau té orgull, no es conforma, i vol alguna cosa, sense idees, sense joc, però buscant les accions individuals està a punt de fer mal al Fraga, dues grans ocasions pel Gerard i sobre tot pel Jordi Baró, ens està a punt de donar almenys un punt, però no, avui a la segona part el Palau ha estat una caricatura de si mateix, final del partit, derrota que farà molt de mal, i almenys avui hem d’aprendre la lliçó, som a primera, i a primera les errades et costen els punts, aquest partit a segona divisió marxem amb punts, a primera sense punts i amb la cua entre les cames.

Però tot això ja és història, ara cal pensar en el proper rival, i el proper rival és els Veterans de Montoliu, un equip que coneixem i molt bé, un gran equip al que ja vam guanyar a quarts de final de copa la temporada passada, però que ens pot fer molt de mal, si no sortim, com el dia del Lleida, ens hem de fer forts a casa, ja no podem volar més punts.

11 de Novembre la data, les 10 l’hora, el Municipal de Sant Roc el lloc i els Veterans de Montoliu el rival, hem de canviar la història, hem de guanyar al Montoliu, i hem de mirar cap a dalt, el Palau no pot estar a la cua de la classificació !!!Que poc que s’ho esperen!!! !!!Visca els nostres Veterans i Visca el Palau!!!!

No volia fer aquesta crònica, volia haver acabat la crònica a la primera part, i dedicar-li la victòria a un amic, a un company, a un ex-jugador nostre, un davanter de caràcter, un guanyador nat, un golejador i un molt bon noi, el temps passa, i molts cops ens oblidem dels nostres, el proper dimarts 6 de Novembre farà 20 anys que ens va deixar un company, el que va ser l’onze del Palau durant vàries temporades, i company durant moltes temporades de molts dels jugadors dels actuals Veterans, fa 20 anys que va marxar amb tan sols 27 anys el company Joan Carles Lahoz, un record a la seva memòria i una abraçada allà on siguis, Joan Carles, continues al nostre cor i als nostres records, estic segur que haguessis estat un gran Veterà del Palau!!!!