dilluns, 12 de febrer del 2018

VETERANS PALAU 8 – VETERANS ALCOLETGE 3

ELS NOSTRES VETERANS JUGUEN A LA RULETA I ACABEN GOLEJANT AMB UN MIQUEL FARNELL I UN XAVI MONTSERRAT ESPECTACULARS

Partit que esperaven els nostres veterans des de feia dies, ja que el partit d'anada no el vam poder jugar per defensar les urnes del nostre poble l'1 d'Octubre i ens van donar com a perdedors per 3-0, per no comparèixer al Municipal d'Alcoletge, sent una derrota no real.

El Palau surt de la partida amb Albert, Pere, Piqué, Miquel Farnell, Felip, Lluís, Txus, Jordi Baró, Xavi Montserrat, Vera i Mayoral.
Quedant a la banqueta el Jacint, Miki, Bertran, Gerard, Carlos Cortés i Ramon Jiménez.
Amb la principal novetat del debut aquesta temporada del nostre porter Albert Brufau, ja que el Caelles era baixa per l'esforç realitzat ahir al carnaval de Mollerussa, i l'Albert que tot i els tres gols, ha superat el partit amb nota.

El partit ha començat amb els nostres Veterans molt endollats al primer minut han fet el 1-0, jugada col·lectiva de tot l'equip, centrada per banda esquerra del Lluís, i el Miquel Farnell que incorporat a l'atac i després d'un gran cop de cap avançant-se a tota la defensa i pilota al fons de la xarxa.

Oberta la llauna al minut 1, molta feina avançada, i el Miquel que deixa clar que avui serà el protagonista.
Control total del partit, amb uns veterans molt superiors al rival, i on el mig del camp domina el partit i proveeix de pilotes constantment a l'atac, amb el Lluís sent el amo i senyor de la banda esquerra, la parella Jordi-Txus amb la posició i control de totes les pilotes i el Xavi Montserrat esperant la seva oportunitat per fer sang a la porteria visitant.

Al minut 9 arriba el segon, amb una bona jugada personal del Lluís, xut creuat i la pilota al fons de la xarxa.
2-0 i l'Alcoletge que es veu desbordat als deu minuts, sense notícies del rival per la bona feina defensiva, de nou liderada pel nostre capità Piqué, i amb unes bandes molt ben tancades pel Pere i Felip, l'Albert fa l'efecte que ha vingut avui a veure el partit el una posició preferent.

Al minut 18 arriba el 3-0, jugada marca de la casa de “la Roca” Mayoral, agafa la pilota, obre les mans, posa el cul, i la pilota és seva, se'n ve del seu marcador i fa el tercer del partit i el seu sisè gol particular.

Els nostres que poden golejar al rival i que no tenen pietat, la parella de moda del campionat Vera-Montserrat, que feia un parell de partits que la pilota no els hi entrava, jugada impressionant del Vera, i el Montserrat que sols ha d'empènyer per fer el quart, 4-0 al minut 23, partit tancat i barrat, o almenys és el que es pensaven els nostres veterans.

El Palau que amb el 4-0 es fica a dormir, o a pensar que el rival estava mort, però aquí qualsevol et pentina a la que baixis la guàrdia, en 10 minuts de migdiada al camp a quarts d'onze, i els d'Alcoletge que ens fan el 4-1 al minut 31, no passar res, tenim renda suficient i continuarem dormint.

Al minut 34 en la continuada migdiada veterana, i en una greu errada defensiva ens fan el 4-2, no passa res, encara tenim renda suficient.

Amb la migdiada ja profunda, acompanyada amb una empanada mental, sobretot en el control dels temps del partit i amb l'ordre defensiu, ens fan el 4-3 al minut 40, ara sí que la cosa comença a preocupar, i el respectable que s'havia donat fita avui al Municipal de Sant Roc que comença a treure mocadors i a demanar explicacions als nostres veterans, "bronca" monumental cap a la banqueta, lloc on es troba el president, escalfant banda i no sabent on mirar, donada la situació de l'equip a tres quarts de onze, final de la primera part i 4-3 al marcador, amb un equip amb dos cares i el respectable que avui ha vist 7 gols en 45 minuts, l'entrada per veure els nostres veterans continua sent molt i  molt barata.

Xerrada del president Jacint Alsina als seus jugadors, i el nostre entrenador-capità que amb tres instruccions, i ficant a cada jugador la motivació suficient per no llençar per terra tota la feina feta durant la primera mitja hora, i quaranta-cinc minuts per davant per demostrar, que som el millor equip del món.

La segona part, ja és una altra historia, sobre tot amb l'entrada del nostre president Jacint Alsina al camp, que li donarà aquell plus de qualitat i responsabilitat que aporta un jugador de les seves característiques.

Ben aviat el Jacint demostra aquella dita del Juan Palomo “Yo me lo guiso, yo me lo como”, amb l'equip a l'esquena i el públic de dents per l'ajustat del marcador, amb un Xavi Montserrat motivat per sortir amb una bona crònica, ja que la de diumenge a Sudanell no li va ser gaire favorable, i en una jugada personal que li fan penal al minut 52. A la falta del jugador amb més galons al camp, com és el nostre “Kaiser” Joan Serrano, (Joan torna aviat, se'm fa estrany no anomenar-te a la crònica), el Jordi Baró que per galons avui, agafa la responsabilitat, i en un gran xut des dels 11 metres i que no perdona el 5-3.

El partit ja té una altra pinta, i el públic que comença a estar més tranquil, la xerrada del Piqué, l'entrada al camp del Jacint i que el Xavi Montserrat torna a ser “la bèstia” que ens té acostumats claus de la nova cara de l'equip.

Nova jugada del Xavi i nou penal a favor dels nostres, amb un marcador més favorable i el Xavi que vol sumar un altre gol al seu compte particular, penal ben llençat pel Montserrat i el 6-3 al minut 64, partit quasi tancat.

El Palau ja és una màquina perfecta i ja amb la defensa tancada, el Miquel Farnell fent una “master class” de futbol total, i l'equip volent més, les oportunitats arriben, sobre tot pel Vera i el Ramon Jiménez, dos autèntics depredadors de l'àrea.

Al minut 68, arriba el 7-3 amb un bon cop de cap del Vera, fent justícia al bon partit del noi de Bell-lloc, fent el seu dotzè gol de la temporada.

Amb el partit ja tancat, el públic rendit al joc dels nostres veterans i amb un rival molt cansat físicament, el Xavi Montserrat posa la cirereta del partit amb el 8-3 al 79, fent el seu 22è gol de la temporada, una barbaritat el que ha fet “la bèstia” aquesta temporada.
Podria haver arribat algun gol més, però final del partit amb un nou resultat d'escàndol, i van uns quants, l'entrada per veure els nostres veterans no és que sigui barata, és que és el més gran espectacle del món, 11 gols, i ensenyant la millor i la pitjor cara en pocs minuts, que més es pot demanar...

La jornada ha quedat igual que l'anterior, victòries de tots els favorits, el líder Golmés amb 40 punts, segons els nostres veterans amb 39 punts, tercer els espanyols del Monsó amb 39 punts, però amb un partit menys i quart l’Artesa de Lleida amb 38 punts, aquests 4 equips jugarien la copa, el Rosselló ha empatat al camp del Linyola i queda amb 31 punts a 7 de la copa i una miqueta ja despenjat.

Proper diumenge rendirem visita al Municipal del Gardeny per enfrontar-nos als Veterans Latinos-Gardeny, l’hora és a les  9 del matí i la data el 18 de febrer, i tant sols ens queda una tàctica per continuar lluitant per tot, i és la tàctica Luís Aragonés, que és guanyar, guanyar i tornar a guanyar, perquè aquí no falla ningú.
Som-hi Veterans!!!! Que poc que s’ho esperen!!!! Veterans del Palau el millor equip i poble del món!!!!!