dilluns, 26 de febrer del 2018

VETERANS PALAU 2 - VETERANS MIRALCAMP 1: LIDERATGE DE SEGONA ALS NOSTRES VETERANS!

UN GOL DEL JORDI BARÓ AL MINUT 49, DÓNA EL LIDERATGE DE SEGONA ALS NOSTRES VETERANS
Els nostres veterans s'han posat líders provisionals aquesta jornada després de l'empat entre el Golmés i el Monsó, en un partit gris dels nostres, i on s'ha vist la millor versió del Miralcamp. En el mini-derbi, al final la qualitat tècnica dels nostres, ens ha donat els tres punts i el lideratge provisional de segona.

El Palau es presenta amb absències destacades i amb la següent alineació: Caelles, Poli, Pere,  Piqué, Bertrán, Carles Cortés, Jordi Baró, Lluís,  Gerard, Vera i Mayoral, quedant a la banqueta Ramon Jové, Paco, Joan Serrano, Jonny i Miki.

Sense el Miquel Farnell a la defensa, ni el Ramon Jiménez i el Xavi Montserrat en atac, els nostres veterans es presenten amb menys pólvora de l'habitual, partit molt important, i la possibilitat del lideratge planejant pel cel de l'Avinguda de Sant Roc.

Partit de la màxima, un mini-derbi en tota regla, i un Miralcamp amb tota la artilleria preparada per donar guerra a un dels favorits del campionat.

Primers minuts del Palau, que com sempre surt a resoldre el partit per la via ràpida: primera aproximació del Vera, i el Palau que comença a marcar terreny.
El Palau s'avança aviat al marcador, una gran jugada personal del Lluís, amb un control perfecte, passada lateral a “la Roca” Mayoral, que abaixa la pilota i afusella al porter visitant, 1-0 al minut 12.

Partit coll avall, i la llauna oberta, partit seriós però imprecís dels nostres que volen arribar massa ràpid a la porteria contraria, i la pilota que no circula gaire pel mig del camp per desesperació del Gerard  o el Jordi. El Palau arriba, però no acaba de definir el segon.

Noves oportunitats pel Mayoral i el Carlos Cortés, però el Miralcamp està molt ben ordenat i no dóna espais.
El Palau no pateix en defensa, amb el Piqué i el Pere marcant el terreny. Els laterals amb molts espais a les bandes però el Miralcamp s'atrinxera perfectament al seu camp, buscant l'errada o la contra local.

Primer ensurt pel Palau, amb una falta d'enteniment entre el nostre porter i el defensa en una sacada de porta, i el Miralcamp que dóna senyals de vida en atac. Tornem a ser nosaltres el nostre pitjor enemic i una errada ens pot costar de nou un gol.

Domini del Palau però amb un futbol molt gris, sense combinacions al centre del camp i molt tous en atac. El rival hiper motivat i donant una molt bona imatge, lluitant totes les pilotes en joc.

L'arribada de la mitja part és a prop, i en el darrer minut pilota llarga a l'esquena dels centrals. Un davanter del Miralcamp en clamorós fora de joc, l'àrbitre que no ho veu, el davanter es planta sol davant el Caelles i aquest que li fa una gran aturada. Pilota refusada que arriba als peus d'un altre davanter visitant, que envia la pilota a la xarxa: empat a un al minut 45 i final de la primera part.

O ens posem les piles o patirem! aquesta és la consigna de l'equip. I de nou que solucionem el partit per la via ràpida. Primera jugada d'atac i primer córner, el Paco que el treu magistralment, cop de cap impecable del Jordi Baró i pilota al fons de la xarxa al minut 49, 2-1. El partit de nou a la banda dels nostres.

El Palau controla el partit, i més amb l'entrada del “Kaiser” Joan Serrano al minut 52. Amb el Joan de nou al camp, els nostres que recuperen la circulació de la pilota.

El partit continua sense sobresalts, amb el Palau controlant el partit i el Miralcamp posant les coses molts difícils als nostres.
En una nova errada, entre una passada en defensa al nostre porter, aquest que agafa la pilota amb els mans i cessió, lliure indirecte dins de l'àrea, pilota amb molt perill, que per sort no té més conseqüències.

El Palau, que busca el tercer, ja que la cosa es pot complicar en qualsevol moment. Amb l'entrada del Jonny, guanyem en velocitat però avui no era el dia del Vera, que té un parell de jugades bones, també sense conseqüències.

El cronòmetre corre a favor dels nostres i el Miralcamp que s'estira buscant l'empat, amb el Joan i el Jordi controlant el partit. Ja és qüestió de que passin els minuts i no tenir més ensurts, ja que quan la cosa no està fina.  Cal tirar del manual del Veterà, cal sumar sigui com sigui, i el Miralcamp no ha vingut a passar el diumenge. Si no que com a bon rival veïnal ha vingut a donar-nos un ensurt i, de pas, poder dir que han tret quelcom positiu davant del rival de tota la vida.

Final del partit, tres punts més a la nostra casella, i el Palau, que sense fer res de l'altre dijous i tirant de la qualitat d'homes com el Jordi Baró, en té prou per sumar tres punts més i després de l'empat entre el Golmés i el Monsó, posar-se líders.

Amb els resultats d'avui, el Palau líder amb 45 punts, segon el Golmés amb 44 punts, tercer l’Artesa de Lleida amb 44 punts i quart el Monsó amb 43 punts i un partit menys.
Jornada 19, feina molt ben feta. Queda molt camí per davant, i el Monsó que ha descansat per contra dels altres tres rivals. El lideratge és virtual però com diuen al país veí “Que nos quiten lo bailado”.

Propera jornada desplaçament a Bellpuig. Desplaçament molt complicat, i ens juguem el lideratge: 4 de març la data, el Bellpuig el rival i a les 10:00 l'hora. El líder es desplaça a Bellpuig, si pots ves a recolzar-los i crida: Que poc que s'ho esperen!!!! Visca els Veterans i Visca el Palau!!!!