diumenge, 18 de febrer del 2018

VETERANS LATINOS GARDENY 2 – VETERANS PALAU 3

UNS VETERANS ESPESSOS COM LA BOIRA DE PONENT, TAMBÉ SABEN GUANYAR

Partit estrany, difícil, complicat, un rival que amb el seu joc combatiu, d’alta pressió i de continuades pèrdues de temps per canvis, incidències i demès, combinat amb uns veterans molt espessos, però gran resultat per la  sort de disposar de 2 “killers” de l’àrea com el Vera i el Ramon Jiménez, i 3 punts molt treballats cap a casa, i en portem 42, però aquí no falla ningú.

El Palau es presenta al Municipal de Gardeny amb Caelles, Bertran, Poli, Piqué, Jacint, Xavi Montserrat, Jordi Baró, Miquel Farnell, Lluís, Antonio Vera i Mayoral quedant a la banqueta  Ramon Jiménez, Miki, Jonny i Paco.

El Palau que necessita el tres punts i surt cap amb ells des del primer minut, els nostres veterans que volen la pilota i els primers minuts que la tenen i van a buscar “la barraca” el més aviat possible.
Control del partit del Palau i en la primera ocasió que va cap a dins. Falta lateral treta magistralment pel Jacint, pilota al cap del Vera, que avançant-se a la defensa rival fa l’1-0 al minut 7.

El partit té molt bona pinta perquè els nostres veterans han fet el més difícil, i és obrir la llauna aviat en camp contrari.
Els nostres veterans juguen a terreny visitant, amb molts jugadors acumulats en la mateixa zona, i amb molts metres a l’esquena de la nostra defensa, els locals saben com fer mal i és pressionant la sortida de pilota, i en una pressió ens treuen una pilota, pèrdua incomprensible, un contra un davant el nostre porter i bona definició, empat al minut 9, i tota la feina per terra.

Ja ens avisen que avui costarà, i el rival no és el mateix que vam guanyar per 7-0 el partit de casa, un equip molt reforçat, amb molts efectius, que s’anaven canviant constantment, trencant el ritme del partit, un cop sí i l’altre també.

El Palau continua jugant en camp visitant, i el Montserrat que té el segon.
Però serà el Vera, molt fi avui de cara a porta, que en la segona que té, i segona que va a la xarxa, minut 19, jugada del Montserrat, bona desmarcada lateral del Vera, bon control i millor definició, fent l’1-2, i el seu catorzè gol de la temporada, superant en un, el registre de l’anterior temporada, gran temporada del Vera.

Ara ja amb l'1-2, cal tindre el cap fred i no cometre errades, tot clar, fins que en una recuperació per l'alta pressió local, pilota a l'espai, no hi ha coordinació entre la defensa visitant, i un davanter que es cola, i amb un xut al primer pal, que ens fan l'empat al 23, poc ha durat l'alegria i cal madurar més el partit.

A partir de l'empat, els locals que es dediquen a canviar jugadors cada cop que la pilota s'atura i del 23 al 45, igual hem jugat com a molt 8-10 minuts, partit molt lleig pel públic, i el Palau que ja no sap què fer, el Jordi i el Miquel cada cop que reben la pilota tenen tres homes a sobre, i espais pocs, tot i això tant el Montserrat com el Mayoral sobre tot, tenen el 2-3 a les seves botes, amb l'empat a 2 arribem a la mitja part.

La segona part continua igual com ha acabat la primera, els locals amb molts efectius al mig del camp, amb les bandes completament oblidades, i sols es veuen jugadors amb petos florescents al camp (els locals no tenien samarretes d'altre color, i han hagut jugar amb petos grocs per portar samarretes blaves igual que nosaltres), més d'un cop els hem hagut de comptar perquè semblaven més d'onze.

El Palau a fer la seva feina, i a buscar el tercer, el Palau al revés que els locals busquen bandes i centrades a l'àrea.
Els locals a perdre temps, parar el joc, fent canvis, i el partit que no hi havia manera de jugar cinc minuts seguits.

Però els nostres veterans tenen molt bona pinta, i tot i el partit espès d'avui, i que ni la nostra estrella Xavi Montserrat no tenia el dia, per la falta d'espais, i que el Jordi i el Miquel, tot i el gran desgast físic, i que ho han intentat, un i altre cop, no havia manera de lligar tres passes seguides, ho ha intentat, un i altre cop.
En defensa, no hem patit en cap moment, tot i els metres que havia a l'esquena dels centrals.

Al minut 61 arribaria el gol de la victòria, impressionant jugada per banda dreta del Paco, centrada al segon pal, i el Ramon Jiménez que no perdona el definitiu 2-3.

Amb el 2-3, ara sí, als locals el hi agafen ganes de jugar i deixar espais, però els continus canvis de jugadors, un parell d'incidències al camp, i que no es juga res de res.

El cronòmetre que corre a favor dels nostres, i el Xavi Montserrat que en una contra quasi fa el gol de la tranquil·litat, però el Xavi té això, o tot el que toca va a dins, o tot el que toca va fora, li va passar a Sudanell i li ha passat avui, està clar que és un home de fer gols a casa, n'ha fet 17 com a local, per 5 com a visitant.

El Palau intenta combinar, jugar i buscar el quart, i els locals, pressionar, pressionar i buscar l'empat amb alguna errada visitant, i quasi ho aconsegueixen en l'única jugada col·lectiva en què hi ha mèrit local i no demèrit visitant, i pilota al travesser, un ensurt de mort, ja que estem al minut 80, i si ens empaten, ja no jugarem més, molt penalitzat el nostre equip, ja que en tres arribades ens han fet dos gols i un pal, i nosaltres hem perdonat, almenys 4-5 de clares, però som el Palau, i hem de patir.

Al minut 89 ja fiquem la cirereta a l'espessor total, bona jugada personal del Montserrat, que encara el porter i és agafat descaradament per un defensa, penal clar, i el Xavi que la vol. Xuta el Xavi, i el porter que en una gran estirada, que l'atura, està clar que avui no era el dia del Xavi, i més quan a la següent jugada, surt lesionat del camp per una puntada fortuïta al nas, que no sé si li hauran fet mal de veritat, haurem d'estar atents als informes mèdics.

Final del partit, tres punts més, i victòria de mèrit, pel joc del rival, perquè no ens ha deixat jugar a res, i perquè tot i no ser el millor dia, i el millor partit dels nostres, continuem sumant de tres en tres, diumenge rere diumenge.

Victòries dels 6 primers classificats, i tot igual: Golmés líder amb 43 punts, segon el Palau amb 42, tercer el Monsó amb 42 punts i un partit menys, i quart l'Artesa amb 41 punts, tot en un mocador, però la propera jornada hi ha un enfrontament directe, hi ha un Golmés-Monsó i segur que alguna cosa variarà, ja que no poden guanyar els dos.

La propera jornada mini-derbi al Municipal de Sant Roc, 25 de febrer la data, les 10 l'hora i els Veterans de Miralcamp el rival. Ja ho sabeu, partit de la màxima i els nostres Veterans que han de tornar a guanyar, no t'ho perdis, el major espectacle del món el pots veure al Palau !!!Que poc que s'ho esperen!!!! !!!!Força Veterans i Força Palau!!!!