diumenge, 13 de desembre del 2015

L'ASSOCIACIÓ DE DONES ORGANITZA LA FESTA DE SANTA LLÚCIA AMB LA COL·LECTA PER LA MARATÓ DE TV3

El divendres, 11 desembre, l'Associació de Dones va celebrar la Festa de Santa Llúcia, en un ambient festiu i solidari, per tal de col·laborar amb La Marató de TV3, que enguany està dedicada a la diabetis i l'obesitat, les dues malalties metabòliques més freqüents a Catalunya.

Vetllada que, l'Associació de Dones va organitzar amb molta il·lusió. Amb un berenar deliciós, preparat per l'establiment Cal Colau i amenitzat amb l'espectacle de "Joseps Quin Riure" de Mollerussa, que va fer passar una estona entretinguda entre cançons i acudits.

Des de l'Associació, agraeixen a l'Ajuntament del Palau d'Anglesola i a totes les persones que van ajudar a organitzar la festa.

A l'hora que també donen les gràcies a la bona resposta en l'assistència. I gràcies a la col·lecta de 1.050,00€ que serviran per engreixar el marcador de La Marató i així aportar el nostre granet de sorra per finançar projectes d'investigació.
Tot suma i sense la participació de tots/totes, no hagués estat possible.

Des de l'Associació, amb les dates que s'atansen, aprofiten per desitjar-vos un Bon Nadal i que passeu unes Bones Festes !!!!!