dimecres, 7 d’octubre del 2015

ASSOCIACIÓ DE DONES - SORTIDA A SANT SADURNÍ

El dissabte, 3 octubre, l'Associació de Dones del Palau d'Anglesola, va passar el dia a Sant Sadurní.
Vam visitar els Xocolaters Simón Coll on a través d'un impressionat muntatge audiovisual ens van explicar els orígens, la cultura, la història i el procés de l'elaboració de la xocolata. A més a més, vam poder degustar diversos tipus de xocolata entre les quals n'hi ha: de 70% fins 99% de cacau, amb nibs (encenalls), amb torró, bombons, ametllons i el producte estrella de la zona, el bombó de mar de cava. Va ser una visita molt dolça.
Seguidament, vam visitar la Cava Codorniu que són una de les caves més emblemàtiques de Sant Sadurní. Vam pujar a un tren exterior per a fer un passeig per les obres modernistes, patrimoni i jardins de les caves.
Després vam poder veure l'exposició de maquinària on ens van explicar l'elaboració del cava tot traslladant-nos a la primera Cava Codorniu i endinsant-nos a les caves subterrànies on vam tornar a agafar un altre trenquet per fer un recorregut dins les enormes caves. També vam fer una degustació de dos caves de gamma alta de Codorniu, un rosat i altre brut: boníssims!

Cal destacar el bon dinar que vam compartir amb una bona copa de cava.
La xocolata i el cava ha estat una bona combinació. Un dia esplèndid!