dilluns, 20 d’octubre del 2014

VETERANS PALAU 2 - VETERANS MENÀRGUENS 2

UN PUNT DE GRAN MÈRIT

Els nostres veterans arriben a la jornada 5 en la zona alta de classificació i l'espera un dels "gallets" de la categoria, un equip jove i que juga molt i molt bé. Amb les baixes de dos jugadors franquícia de l'equip com són el Jordi Baró i el Jacint Alsina, però amb les altes i els primers minuts de 2 jugadors cabdals per l'equip com són l'Antonio Pubill i el Ramon Jové, es presenta el Palau al municipal de Sant Roc, en un matí més propi del maig que de l'octubre.

Bona matinada futbolística, en un partit que els dos equips van a per la victòria des del primer minut. Sense un dominador clar, i practicant un bon futbol res a veure amb el vist al camp del Bellpuig.
El partit comença molt intens, amb bones arribades per part dels dos equips, joc ràpid sense pauses, i partit molt solidari en quant a les ajudes, ja que ens trobem amb un rival amb un mig del camp potent i una davantera molt i molt ràpida, amb una mitjana d'edat molt i molt baixa.
Les primeres ocasions clares són visitants, però la falta de punteria, la bona feina defensiva i un gran porter, fan mantenir la porteria a zero. Primeres arribades del Palau, i primer gol al minut 28, una bona recuperació al mig del camp, una passada mil·limètrica del Miki, bona desmarcada de l'Antonio Pubill, cop de cintura al porter i a porta buida que fa l’ 1-0.

A partir d'aquest moment, el Palau pren el control del partit, amb un Joan Serrano-Gerard-Miki-Nico immensos, que porten els temps del partit, els visitants no llencen  la tovallola, i són molt perillosos a la contra, on tenen un parell de claríssimes ocasions, però una defensa molt atenta, fan treure tot el perill.Quan tot feia preveure que els locals arribarien a avantatge al descans, unes mans del Josep Felip a prop de l'àrea, representen una targeta groga i lliure directe que el davanter visitant executa a la perfecció traient les teranyines a la porteria, jugada clau del partit, tant per la targeta com per l'empat.

La segona part comença també amb domini altern, ocasions per les dues parts, i un bon partit de futbol, igualtat màxima, i forces equilibrades, però al minut 63 arriba la jugada que finalment fa decantar les forces a la banda visitant. Una bona jugada per banda visitant, una contra ben muntada, i el nostre lateral esquerre Josep Felip, que arriba molt just a treure una pilota a terra, fent caure també el davanter, segona groga (greu errada arbitral),i el Palau que es queda sense un dels pilars indiscutibles de l'equip, un cop molt dur de pair, que l'equip ho nota i molt.
Canvis de posicions de jugadors i 27 minuts per davant amb un jugador menys, un gran rival davant i toca tirar d'ofici, ja que per joventut ens guanyen de llarg.
Primer avís visitant amb un pilota al pal, i rèplica del Palau amb un altre pal del Poli a la sortida d'un corner.

Però és el Menàrguens qui agafa avantatge al minut 77, amb un bon gol, en una bona jugada col·lectiva, que fan perillar el resultat.
Amb els resultats d'ahir el Palau que baixa fins a la cinquena plaça, quedant a dos punts del líder Montoliu.
Però el Palau reacciona aviat, i amb una jugada ja clàssica, que ens ha donat molts punts, el Palau fa l'empat al minut 79, falta llarga lateral, magistralment treta pel Joan Serrano, el Poli que s'avança a tota la defensa i fa el 2-2 definitiu.
A partir d'aquest moment, el Palau que dóna per bo l'empat, i tot a tindre una bona contra del Gerard i el Ramon Jiménez, el marcador ja és inamovible.Un bon punt davant a un rival que ha presentat les seves credencials per ser un dels aspirants a estar molt amunt.

El proper diumenge ens desplacem a Rosselló, un equip classificat a mitja taula, i del que no tenim cap referència al ser un equip nouvingut al campionat de veterans.