dilluns, 6 d’octubre del 2014

VETERANS BELLPUIG 2 – VETERANS EL PALAU 3

EN RAMÓN JIMENEZ DECIDEIX UN PARTIT HORRORÓS

Els nostres veterans es presenten en quadre a Bellpuig, 12 jugadors de camp i 2 porters, en la visita al camp del cuer, un equip que ha complicat i molt la vida als nostres veterans.Tres punts més al calaix pels nostres veterans, uns punts molt i molt importants, donat el peculiar partit jugat aquest diumenge.

Amb un camp molt tou i molt ràpid, un equip local que es va vindre a suïcidar, contra un Palau que va naufragar durant bona part del partit, i que amb els pocs moments de lucidesa mental, va ser capaç de capgirar un marcador que li era molt contrari als seus interessos.

El Bellpuig planteja un partit d'anada i tornada constant, més idoni per cadets que per veterans, i li va sortir a la perfecció, ja que va treure de lloc al Palau, un equip acostumat a les triangulacions, al joc de combinació, i que no va trobar el ritme del partit en cap moment, tant sols la qualitat individual i la veterania, van fer treure els tres punts.

El Bellpuig sorprèn al Palau, amb incorporacions de jugadors joves, que no havien jugat fins ara, i un joc d'anada i tornada que treuen de polleguera als nostres veterans. Ben aviat al minut 9, una jugada a la contra i un gol de traca i mocador, que fan saltar les alarmes entre els nostres veterans. El Palau no troba el ritme del partit en cap moment, les errades són constants, i tant sols una contra aprofitant la velocitat del Nico i penal clar, el Joan Serrano és l'encarregat de xutar la pena màxima i empat a un al minut 15.

L'empat no fa centrar el joc dels nostres, que és un despropòsit darrere un altre, i de nou amb una contra ens fan el 2-1 al minut 36. És a partir d'aquest moment, quan el Palau veu que el partit se li pot marxar de les mans, i amb els únics 10 minuts de bon joc, en què la possessió de pilota és visitant, i per fi el Joan i el Jordi Baró entren en joc, primer el Joan amb una pilota al pal, i posteriorment amb una gran jugada del mateix Joan Serrano, que el Jordi Baró remata de cap al fons de la xarxa, fent el 2-2 al minut 44. Final de la primera part i el partit com una moneda a l'aire.

La segona part és molt semblant a la primera, i el Palau no troba el ritme del partit en cap moment, ni tant sols les jugades d'estratègia donen el seu fruit.

Una jugada de veterania pura del nostre golejador aquesta temporada, en Ramón Jimenez "el killer d'Anglesola", que li roba la cartera, en una greu errada del central local o amb una jugada de "murri" del nostre davanter, i que fa el 2-3 al minut 75. A partir d'aquest moment, un despropòsit darrera d'altre, un equip sense canvis, i on fins i tot el nostre porter Caelles, va haver de jugar uns minuts de davanter, per les lesions del Jacint i del Nico, amb això li sumem l'expulsió del Willy a falta de 8 minuts, i el Palau demanant l'hora per tal d'aconseguir 3 punts, que l'enfilen fins a la segona posició de la taula, amb 9 punts, empatats amb Montoliu, Menàrguens i AEM.

El proper diumenge descansem, per tal de celebrar la gran festa de la Hispanitat (crec que cap component dels veterans celebri res aquell dia), però el calendari mana.
El proper partit serà el diumenge 19 d'Octubre contra el Menàrguens, un equip amb uns números demolidors, 3 partits (ha descansat un), 19 gols a favor i 1 en contra, per tant es preveu un partit de gran intensitat futbolística.