dilluns, 5 de maig del 2014

VETERANS PALAU 2 - VETERANS LINYOLA 2

Empat a casa per acomiadar una bona campanya, en la que hem acabat a la quarta posició, que dóna dret a jugar la copa i que també ens farà jugar un any més a segona, categoria en la que podem donar millor rendiment, que no en una primera massa competitiva per nosaltres en aquest moment.
Avui ens visitava el Linyola, amb un mini derbi entre pobles propers, un equip que per història sempre ens complica les coses, i avui no podia ser menys.
Avui els nostres veterans no tenien res en joc, ja que la quarta posició va quedar certificada el passat diumenge i la tercera era matemàticament impossible. El partit comença bé, i als quatre minuts, el Gerard veu el porter avançat i des de més de 25 metres, engalta un gran xut, sorprenent al porter visitant, i fent el primer del matí.
El Linyola és un equip molt ordenat i aguerrit, que juga molt bé les seves armes, que són una defensa molt tancada, un mig del camp molt juntet i ordenat, i dues referències atacants amb molts bons moviments i que busquen les esquenes dels centrals constantment.
El Palau era el clar dominador del partit, amb un Joan Serrano que avui ha tingut la possessió de la pilota en tots moments, amb un Jordi Baró molt participatiu tant en defensa com en atac, i un Gerard que portava de cap a tota la defensa visitant, però el Linyola mossega aviat, i al minut 13 amb una bona contra per banda esquerra, el jugador visitant defineix amb un xut creuat, en la primera i única arribada clara de la primera part, 1-1 i a treballar de nou per guanyar el partit.
La primera part es juga tota al camp del Linyola, i el Palau té bones ocasions per part del Ramón Jimenez, el Ramon Jové, Pubill i Jordi Baró, però la pilota no entra de cap de les maneres, arribant amb aquest resultat a la mitja part.
La segona part és igual que la primera, clar domini local i el Linyola buscant les contres amb perill, el Palau defensa amb els dos centrals, deixant als laterals amb feines ofensives, gran partit tant del Nico com del Ramon Jové que s'han multiplicat tant en defensa com en atac, amb un partit de gran exigència física, però de nou amb una contra visitant, clar penal que transforma el davanter centre del Linyola en el 1-2 al minut 67.
Partit molt coll amunt, ja que el Palau no podia de cap de les maneres arribar a perforar la xarxa visitant, i això que oportunitats no li van faltar, amb un Antonio Pubill molt explosiu i un mig del camp intentant arribar de segona línea, però l'entramat defensiu del Linyola era quasi perfecte, desesperant als nostres veterans.
El Linyola teé una gran oportunitat amb una contra, i en el un contra un, el gran Capó guanya la partida al davanter visitant, amb la segona arribada en tot el partit del Linyola.
El temps corre i el gol no arriba, ja sigui per l'encert defensiu del Linyola o per la falta d'encert en la definició en els darrers metres del Palau, i com darrerament ens ha sortit força bé, el Palau ha d'aprofitar la pilota aturada, i al minut 88 fa el definitiu 2-2, falta lateral, en Joan que la posa al segon pal i el nostre jugador franquícia aquesta temporada en Jordi Baró, de cap fa el definitiu 2-2, un resultat just, tant per la bona feina del Linyola, com per les ganes de no perdre el partit dels nostres veterans.
Amb aquest  partit queda finalitzada la lliga 2.013-2.014, i el proper dissabte 17 jugarem els quarts de final de la copa de veterans, a partit únic i al nostre camp, contra el campions de primera, els Veterans de la Bordeta, un equip quasi perfecte, ja que guanya lligues un any sí, l'altre també.
Aquest partit és un premi pels nostres veterans, on no tenen res a perdre, possibilitats poques, però si sabem jugar les nostres armes, almenys ho intentarem, necessitarem d'ajuda exterior, i entre les ganes dels nostres jugadors, Sant Roc i Sant Capó, igual fem història i tot......