dimecres, 9 d’abril del 2014

VETERANS PALAU 5 – VETERANS TORRES DE SEGRE 2

Gran victòria, tres punts més, i a dos victòries per l’objectiu de la copa.
Bona matinal futbolística la del diumenge al municipal de Sant Roc, amb una maneta dels nostres veterans, davant un Torres de Segre, que darrerament era conegut com a mata gegants de la categoria, i tot el resultat, va fer suar als nostres.
Era un partit trampa i el Palau va fer bé de no fiar-se d’un Torres de Segre molt anàrquic en el joc i que  va crear molt perill durant tot el partit.
Molt fort va sortir el Torres de Segre, i al primer minut amb una pilota llarga, quasi ens costa l’expulsió del nostre porter Manel Piqué, sort que l’àrbitre va interpretar el reglament d’un altra manera i sols va veure la targeta groga per tocar la pilota amb les mans fora de l’àrea, ja que hagués pogut marcar el signe del partit.
Els visitants van sortir millor que els nostres veterans, ja que van sortir amb un atac total, deixant tàctiques, posicions i moviments per un altre dia, i era qüestió d'agafar el temps del partit i posar una mica d'ordre al joc, i amb això tenim el millor jugador de la categoria, i és aquest (en Joan Serrano), qui d'un gran xut de fora l'àrea fa el 1-0 al minut 9, donant una mica de pausa al partit.
Però el Torres de Segre, no volia pauses i al minut 26 ens fan el 1-1 en un mal refús dins l'àrea.
El Palau torna a agafar el control del partit, i torna a posar en avantatge als nostres, primer el Nico al minut 26, després d'una gran jugada per l'esquerra del Xavi Miquel i posteriorment el Joan Serrano de penal clar, fet sobre el Gerard fa el 3-1 al minut 40. Destacar que aquest penal, també era expulsió, i l'àrbitre va voler compensar la jugada del primer minut.
Després del corresponent descans, el partit no té aturades, ja que és un constant atac de tots dos equips, el Palau amb ordre i el Torres de Segre, ataca amb tot, defensa amb tot i segons les forces fan més o menys mal, un partit de bojos, on els dos equips volen més i més.
El Palau ataca molt per banda esquerra, aprofitant la tècnica del nostre lateral esquerre, Jacint Alsina, i la velocitat del Nico, i ées precisament aquest, amb una gran vaselina qui fa el 4-1 al minut 56, deixant el partit pràcticament decidit, encara que dos minuts després ens facin el 4-2, després d'una bona jugada d'atac visitant.
El Torres de Segre, va a dalt amb tot, deixant molt forats en defensa, cosa que aprofita de Palau per tindre molt bones ocasions de gol, primer el Ramon Jimenez, després el Gerard, el Nico, el Joan, tots tenen la seva opció, però és l'Agelet qui fa el 5-2 definitiu al minut 71, després d'un refús del pal per una falta magistralment executada pel Gerard.
La resta de partit, era un continu intercanvi de cops futbolístics, on qualsevol  dels dos equips haguessin pogut marcar.
Destacar tres homes en el partit d'avui, primer el porter d'emergència Manel Piqué, que va realitzar aturades de mèrit, tot i no ser un especialista en la porteria, segon l'espectacular partit del Gerard, tant en el control, com en la darrera passada, com tindre clavats a tota la defensa cada cop que rebia la pilota, i finalment el gran partit del Josep Felip, ja que li va tocar jugar de central, una posició de molta responsabilitat, i on s'ha de tindre uns moviments ben memoritzats, i en tot moment va semblar que era la seva posició natural, arribant al punt d'anular completament el davanter referència visitant, que fins diumenge havia fet 20 gols en aquesta lliga.
Ara tenim dos setmanes de descans i tornem el proper dia 27 en la visita al camp de Menàrguens, un equip molt jove i que està a mitja taula.