dilluns, 24 de febrer del 2014

VETERANS MONTOLIU 2 - VETERANS PALAU 1

Aquesta jornada l'equip de veterans del Palau visitava el camp del Montoliu de Lleida, un equip que milita a la part mitjana alta de la taula amb jugadors veterans però que fa molts anys que juguen junts i que han anat combinant anys a primera i a segona.
El nostre equip per altra banda s'ha presentat amb moltes baixes a l'eix de la defensa (fins a 6 defenses han causat baixa per diferents motius) això juntament amb l'estat del camp han estat determinants en la derrota de nou dels nostres ja que el mal estat feia totalment impracticable el joc per baix que tant agrada al nostre equip.
El Manel Piqué ha confeccionat l'equip de circumstàncies amb el Joan Serrano de central i quan el Joan no està al mig l'equip se'n ressent ja que la dupla que sol formar amb el Jordi Baró sempre dóna un plus de control de la pilota i avui, amb l'estat del camp, era més que important.
El partit ha estat una anada i tornada de pilotades llargues del Montoliu que tenien més que après que en aquestes condicions no s'havien de complicar, mentrestant els nostres veterans lluitaven contra el camp intentant fer un futbol amb criteri. Rondant el minut 10, el Palau ha tingut la millor opció de marcar del partit, el Julio amb un fort xut de fora l'àrea ha obligat al porter de Montoliu a refusar la pilota i el posterior xut de l'Agustí ha fet lluir de nou al porter que en tota la resta de primera part no ha tingut més feina. Per l'altra banda, el Montoliu també ha tingut la seva opció amb una jugada de banda i una centrada que ha estat rematada al segon pal i que gràcies a la mà del nostre porter Albert no ha acabat dins.
Amb empat a 0 s'ha arribat a la mitja part, i en la segona tot ha seguit igual, el Montoliu més fort i contundent al mig del camp ha trobat la seva recompensa ben aviat  en un rebot que ha deixat el seu davanter sol davant l'Albert i que amb una pilota creuada ha marcat el 1 a 0.
Tot i el gol el Palau ha seguit sense trobar el seu joc i deu minuts més tard el Montoliu marcava a la sortida d'un corner, posant el 2 - 0 al marcador i enfonsant una mica més el nostre equip. Per si pitjor no podien anar les coses, el Manel Piqué s'ha lesionat a la part de darrera la cuixa, una lesió que s'ha de sumar a la del Jesús Palau que a la mitja part també s'ha retirat per dolors abdominals.
El partit ha seguit i el Palau ha anat posant més cor que cap fins que a l'últim minut, una centrada del Nico, la rematava a porta el Ramon Jiménez però ja no quedava més temps i l'àrbitre ha xiulat el final del partit un cop la pilota s'ha tret del mig del camp.
Ara el pròxim partit és el proper divendres, partit aplaçat contra el Miralcamp, esperem retrobar la victòria després de dues derrotes consecutives.