diumenge, 10 de març del 2013

L'ANTONIETA FARRÉ SOLANS REP EL DISTINTIU DE DONA TREBALLADORA 2013


El dia 8 de març, el sindicat UGT- Terres de Lleida, en motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora, va organitzar un acte a l’edifici Transfronterer del Campus de Cappont de Lleida on es va homenatjar a dones afiliades des de fa vint-i-cinc anys. Tot seguit una taula rodona, amb el títol “Trencant esquemes”, amb les intervencions de Sor Lucía Caram, religiosa argentina, l’Anna Gómez, subdirectora de Segre i la Rosa Palau, secretària general de UGT Lleida, van anar debatent, en una xerrada oberta també al públic assistent, el paper de dona en la nostra societat.

Així mateix es va fer entrega del distintiu de Dona Treballadora 2013 a la veïna del Palau d’Anglesola, l’Antonieta Farré Solans, dedicada durant tota la seva vida a la botiga, Cal Colau, i amb l’objectiu de focalitzar en dones anònimes l’esforç de moltes dones lleidatanes per conciliar la vida laboral i la vida familiar, un perfil de dona en la qual ens podem veure reflectides moltíssimes dones.
La jornada va comptar amb la participació de l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, l’alcaldessa del Palau, Montserrat Meseguer i la presidenta de l’Associació de Dones del Palau, Montserrat Lorite.
Felicitats, Antonieta!