dimarts, 11 de febrer del 2020

VETERANS PALAU 0 – VETERANS BELLPUIG 0

VOLEN ELS PRIMERS 2 PUNTS DEL FORTÍ DEL MUNICIPAL DE SANT ROC, EN UN PARTIT DE MÀXIMA IGUALTAT
Empat a zero en un partit de màxima igualtat, on els nostres van tindre les seves oportunitats, però un bon Bellpuig va marxar amb un punt, volen els primers dos punts del fortí del Municipal de Sant Roc, tot i això, els nostres continuen aspirant a tot.

Els Veterans del Palau o el Palau Legends o l’Imserso Team es presenta al Municipal de Sant Roc amb la següent alineació: Piqué, Bertran, Joan Serrano, Peruchet, Jacint,  Txus Palau, Jordi Baró, Lluís, Albert Mayoral, Màxim i Gerard, quedant a la banqueta Ramon Jové, Carlos Cortés i Oriol Camps.

Complicat partit el disputat el diumenge, davant un rival que ja ens va guanyar al partit de la primera volta, un Bellpuig que vol aspirar a la copa, i que sempre ens complica la vida.
Partit sota la boira, on fins i tot es va necessitar l’ajuda de la llum artificial, va ser un partit disputat, amb moltes precaucions defensives, on les defenses es van imposar a les davanteres, el Palau amb dèficit de centrals, va haver de posar al “kaiser” Joan Serrano de central, deixant la clau del joc del mig del camp al recuperat Gerard Nabau.

El Palau va tindre les primeres ocasions per part del Màxim i “la Roca” Mayoral, però costava molt arribar amb superioritat a l’àrea del Bellpuig, per la teranyina defensiva que ens va preparar el nostre rival.

Al Bellpuig també li costava arribar a l’àrea del Palau, sobretot per la gran feina del Peruchet i “l’esmoladora” Bertran, que hi eren a totes, amb empat a zero arribem al final de la primera part.

La segona part també ha estat molt disputada, però igualment molt igualada, on el partit s’anava animant a mesura que la boira s’aixecava.
Al minut 73 hi ha la millor ocasió del Palau, on en una mateixa jugada hi va haver fins a 2 pals i una pilota treta de sota la línia, la més clara del partit, i on va estar la victòria, però anem amb la pólvora molla, i ja fa dos partits que no marquem.

El partit continua amb la màxima igualtat, i si algú marca s’emporta els tres punts, però era un partit d’empat, final del partit i just repartiment de punts.
El Palau continua tercer amb 30 punts, en zona de promoció d’ascens i copa, però hem perdut coixí de punts amb el  cinquè classificat que ara el tenim a tan sols dos punts, per tant ja no es poden deixar més punts pel camí, perquè tots els equips de dalt van guanyant punts.

Destacar la victòria del nostre darrer rival, el Pardinyes, que ha guanyat al camp del líder per un contundent 1-4, i ha deixat les seves credencials com aspirant a l’ascens, després d’aquesta darrera victòria i la victòria davant els nostres l’anterior diumenge.

Diumenge vinent el clàssic, el derbi dels derbis, el Palau visita el poble de l’altra banda de l’autovia, un partit de la màxima, on hi ha més que tres punts en joc.
Setze de febrer la data, les nou l’hora, el Municipal de Mollerussa el lloc i els Veterans de Mollerussa el rival, som-hi gent, que Mollerussa no és gaire lluny,  el partit s’ho val, i on s’ha de guanyar sí o sí!!! Que poc que s’ho esperen!!!!
!!! Visca els nostres Veterans!!! !!!Visca el Palau!!!!

Imatge d'arxiu