dilluns, 14 de maig del 2018

VETERANS PALAU 5 – VETERANS LINYOLA 1

NOVA GOLEJADA, ELS NOSTRES VETERANS SÓN DE PRIMERA I EL MILLOR ENCARA HA D’ARRIBAR.

Penúltim partit de la temporada, darrer partit a casa i nova golejada d’un equip que no afluixa i que està pendent de guanyar la darrera jornada i esperar si el Sudanell fa la seva feina, i per una vegada a la historia surt cara.

El Palau es presenta al Municipal de Sant Roc amb la següent alineació: Caelles, Pere, Poli, Piqué, Jacint, Lluís, Gerard, Joan Serrano, Montserrat, Albert Mayoral i Vera, quedant a la banqueta Paco, Jordi Baró i Ramon Jiménez.

Tres punts vitals en joc, i la victòria que és innegociable, el rival un bon Linyola que arriba sense res en joc, els deures fets i justos d’efectius, fent un digne partit i disputant totes i cada una de les pilotes, però aquest equip és molt equip, amb un Joan Serrano espectacular, que va signar el seu millor partit de la temporada, impressionant ahir el “Kaiser”, i això que sempre és dels destacats.

Partit de victòria innegociable i amb molts factors a tindre en compte, sobre tot el vent, que marcarà la tàctica i la manera de jugar dels dos equips.
Sorteig de camp i el gran capità que perd el sorteig, jugarem la primera part a favor de vent, per tant cal jugar ràpid i buscar porteria, ja que la segona part podem patir si no solucionem el partit aviat, haurem de donar joc a la velocitat i encert de la “bèstia” Montserrat, i dit i fet.

Primers minuts de tanteig i el Palau que abusa de la pilota llarga, massa llarga i costa posar l’equip “on fire”.
Als 10 minuts tenim els primers problemes, lesió de “la Roca” Mayoral i el Paco que entra en joc, anem curts de banqueta, ja que al Jordi Baró se l’espera a la segona part, cal dosificar la gent i com sempre el gran capità que mou la banqueta amb molt encert.

El Palau que va per feina i al minut 12 marca el primer, el Joan Serrano que baixa la pilota a terra, para, mira, busca l’espai, toc subtil a l’espai i “la bèstia” Montserrat que l’agafa i pilota a la xarxa, oberta la llauna i partit coll avall.
Amb el marcador a favor, sabent el que hem de fer, amb un Joan Serrano Imperial marcant els temps i un Gerard omnipresent i tocant amb una classe fora de dubte, el Palau ha de controlar els temps i saber quan matar al contrari.

Noves arribades del Vera i el Montserrat, i el segon que comença a agafar forma.
Minut 21, jugada de combinació entre tot l’equip, pilota de nou al Montserrat que afusella de nou al porter visitant, 31 gols de “la bèstia”, tot un luxe disposar d’aquest jugador que ja s’ha guanyat un lloc entre els elegits.

El Palau ja és de nou una màquina perfecta, la banda esquerra és per on arriba tot el joc d’atac, i el nostre president Jacint Alsina fent tot un recital en defensa i en atac,  fent-se un fart de passades, centrades a l’àrea, i assistint de pilotes als nostres davanters perquè facin el tercer, impagable el joc del Jacint.

Noves arribades, i el porter visitant que s’ha de lluir en diverses ocasions, però passa el de sempre, pilota llarga a l’esquena dels nostres centrals, desajust defensiu, un davanter que semblava en fora de joc, però un lateral nostre que trencava el fora de joc, un contra un davant del Caelles i ens fan el 2-1 al minut 37, en el primer xut entre els tres pals, queden 8 minuts per fer un altre o amb el vent en contra tindrem dificultats, tot i intentar-ho, arribem amb el 2-1 a la mitja part.

La segona part hem de jugar diferent, i estar atents a la pilota llarga dels visitants i sobre tot al seu davanter franquia, autor del primer gol, un jugador de gran qualitat i amb molt olfacte golejador, de fet n’ha fet 33 de gols, però el Palau és molt Palau, i avui amb l’absència del Miquel Farnell, de nou la parella de centrals veterana per excel·lència, Poli-Piqué, paraules majors, més de cent anys entre els dos, però sobrats d’ofici i veterania, amb el Pere fent d’escombra i un Caelles atent, el partit tancat i barrat, sense opcions al Linyola, ni al vent en contra.

Pilota a terra, futbol de combinació, alta possessió i el Jordi Baró que arriba i entra en escena, ara sí que falta fer els tercer i deixar clar als nois del Linyola que no donarem cap opció.
Dit i fet, passades de ball de saló, pilotes al primer toc, el Jordi i el Joan que s’agraden, i després de quatre passades al primer toc, pilota al Joan Serrano i pilota al fons de la xarxa, 3-1 al minut 58 i partit quasi lligat.

I en pocs minuts arriba la sentència, corner per banda esquerra, magistral toc del Jacint al primer pal i pilota pentinada pel Ramon Jiménez que s’estava barallant fins i tot amb la seva ombra i el 4-1 al minut 61.

Amb el 4-1 el Palau que ja va per la golejada, i el Linyola que es defensa com pot, el Montserrat en té dos de molt clares, però primer el porter i després el punt de mira i que no pot fer el hat trick.
Molt bon joc per bandes, amb un Lluís espectacular, en defensa, en atac i en la recuperació, sent un jugador d’equip impagable, el Paco per banda dreta assistint de pilotes als nostres davanters, i el Vera buscant i buscant el gol com aquell caçador que busca la seva peça.

Al minut 78 jugada espectacular del Jordi Baró i un defensa que no té més remei que tirar per terra al nostre home franquícia, penal com una catedral i el Pere que agafa la responsabilitat. Pilota als 11 metres reglamentaris, el Pere amb el punt de mira de l’escaire esquerre, xut impecable al escaire esquerre, el porter que veu on va la pilota, estirada impressionant vencent fins i tot la llei de la gravetat i amb la punteta dels dits que treu el xut impecable del Pere a córner, un penal impossible d’aturar, ens l’aturen, som el Palau, ja estem acostumats.

Els minuts passen, i s’ha de fer justícia, el Vera no pot sortir de buit, i a les acaballes, en una pilota llarga, sabent jugar amb els temps de frenada que dona el vent en contra, sumat amb la qualitat i classe d’un davanter de primera i de cap que fa el definitiu 5-1 al minut 87 i el seu vintè gol en el seu compte particular.

Tres minuts més i final del partit, nova victòria, nova golejada i els nostres veterans que són de primera, ara falta veure la resolució del Golmés-Rosselló, i el líder que ha de remuntar a la segona part un gol en contra, i victòria per 2-1 dels nostres veïns.

Golmés 64 punts primer, Palau 63 punts segon, nous equips de primera, el Monsó tercer amb 60 punts jugarà la promoció a primera contra el Soses o Almenar i diumenge que pot i serà un gran dia.

Diumenge visita al municipal de Pardinyes, victòria innegociable de nou i a esperar el resultat del Sudanell-Golmés, passi el que passi aquest equip és el campió, moral o real, però campió, no ens han deixat disputar 5 punts, i amb un rival tan fort com el Golmés davant és molt avantatge.

20 de Maig la data, Municipal de Pardinyes el lloc, Veterans de Pardinyes el rival i les 09.30 l’hora, si guanyem serem o campions reals o campions morals, però aquest equip s’ho mereix, aquesta temporada s’ho mereix, i alguna vegada ha de sortir cara, !!!Som-hi Veterans!!!! !!!Que poc que s’ho esperen!!!! I espero escriure la millor crònica de la temporada.....