diumenge, 23 d’octubre del 2016

VETERANS PALAU 4 – VETERANS MIRALCAMP 0

ELS VETERANS GOLEGEN PERÒ AMB UN JOC DE MÍNIMS

Per fi els nostres veterans han sumat de tres en tres punts, en un partit dolent en molts instants, i en què un joc de mínims ha estat suficient davant un voluntariós però feble Miralcamp.
El Palau es presenta amb absències destacades i amb la següent alineació: Albert, Bertran, Pere,  Poli, Oscar, Vera, Joe, Lluís,  Gerard, Pubill i Mayoral, quedant a la banqueta Ivan, Willy, Txus, Paco i Cortés.
Sense el Piqué, Joan Serrano, Jordi Baró, Miquel Farnell, Ramon Jové o Jacint, homes de pes i “galons” dins l’equip, el Palau intenta aquest diumenge sumar els tres punts necessaris per agafar aire i començar a encaixar peces, però les absències ens faran dubtar en molts automatismes ja assolits.
El partit comença amb domini total del Palau, i un Miralcamp amb un joc molt directe, del que es contagien els locals.
La primera ocasió és pel Miralcamp amb una greu errada de marcatge en un córner (la enèsima) que quasi ens costa un disgust, després el Miralcamp no ha tingut cap més de clara i l’Albert ha estat un espectador més, imposant-se la defensa local a l’atac visitant.
El Palau ho ha intentat, però la primera part ha estat horrorosa, amb imprecisions constants, errades davant de porta, i massa transicions defensa-atac sense passar pel mig del camp, les presses i nervis han començat a sortir i el Palau podia haver arribat al descans amb un clar avantatge, però les bones intervencions del porter visitant  i la mala sort, tot s’ha de dir, ens han portat a un perillós empat a res a la mitja part. Destacar un gran xut a travesser del Gerard, un u contra u del Cortés que ha anat fora per poc, i alguna ocasió més del Pubill o el Mayoral, però amb un joc que no portava enlloc.
La segona part ha estat un altra cosa, i molta culpa d’aquest canvi ha estat l’entrada del Txus Palau, que ha aportat el que ens ha faltat durant els primers quaranta cinc minuts, que no era altra cosa que vindre a rebre, jugar al toc i buscar l’atac des del mig del camp.
Jugant al futbol, el Palau és un altra cosa, i ara tant sols faltava el gol, i ben aviat ha arribat, al minut 53 una bona centrada lateral del Gerard, ha estat rematada per un Lluís, que ha estat un dels jugadors més destacats del partit, fent l’1-0.
Amb la llauna oberta, el Miralcamp s’ha hagut d’estirar una mica, si a sobre no tens la pilota i vas just d’efectius, el Palau sols necessita una miqueta de paciència, però nosaltres juguem amb 12, els 11 homes de camp i la nostra companya, la mala sort, de nou un altre pal amb una clara ocasió del Cortés, un jugador que ha portat de cap al Miralcamp amb la seva velocitat i que ha estat un altre dels destacats a la segona part.
El 2-0 l’ha fet un sorprenent Willy que amb una jugada personal ha fet el segon al minut 61, deixant el partit vist per a sentència.
Amb el segon, el Miralcamp ha baixat els braços i el Palau ha anat a més, el tercer l’ha fet el Pubill amb una bona contra al minut 77, el Cortés ha fet un nou pal amb una bona jugada personal i un gran xut de precisió, el Lluís, el Pubill de nou, el Mayoral dos cops més, i al Miralcamp que li podia caure un sac si no hagués estat pel seu porter i també s’ha de dir per la falta de precisió d’un equip que falla més que una escopeta de fira.
Al minut 83 ens han assenyalat un penal en contra per unes mans clares però involuntàries del Pere, però l’Ivan amb una gran aturada ha deixat la porta a zero, una altra de les assignatures que té pendent aquest equip.
Al minut 89 el Pubill ha fet el definitiu 4-0 en una altra bona jugada personal a la contra, final del partit i victòria clara però que té gust de poc, ja que el joc no ha estat l’esperat i a aquest equip si li ha de demanar molt més, sobre tot pel fet a la primera part.
El proper diumenge desplaçament a Alcoletge i on sumar tres punts tornen a ser imprescindibles, per pujar al tren dels favorits, de moment som a terra de ningú al mig de la taula, lloc que no correspon a aquest equip.
Venen partits molt importants i hem de guanyar, guanyar i tornar a guanyar, però cal treballar, treballar i tornar a treballar, perquè som el millor equip i ells !!!Que poc que s’ho esperen!!!! Força Veterans!!! Força Palau!!!!