dijous, 11 de juliol del 2013

ROBATORI AL CAU

A una setmana vista de marxar de campaments han entrat a robar part del material d'acampada de l’Agrupament Escolta i Guia Lo Merlet del Palau d’Anglesola. Concretament s’han endut els objectes de metall, de ferro i alumini: piquetes per clavar tendes, els pals de les tendes, material de cuina, electrodomèstics... Només han quedat dos tendes senceres. A corre-cuita i demanant un cop de mà a d'altres agrupaments escoltes, els caps estan cercant nou material per poder realitzar l’activitat amb normalitat. 
El robatori ha precipitat un canvi d'espais per emmagatzemar el material. Des del naixement de l'agrupament, l'any 1996, un propietari particular, pare d'escoltes, ha deixat altruistament un cobert seu. A partir d'ara els escoltes podran utilitzant-ne un de municipal i potser més protegit.
Diumenge vinent els caps i les famílies han d’instal·lar el campament en un prat de Sant Aniol de Finestres. L’activitat educativa comença dimarts i durant tretze dies una vuitantena d’infants i caps conviuran en aquest paisatge de la Garrotxa.