dissabte, 5 de gener del 2013

ELS REIS MAGS ARRIBEN AL PALAU AMB UNA PUNTUALITAT ESPECTACULAR!

Ses Majestats els Reis d'Orient han arribat puntualíssims a la cita amb els infants i les famílies del Palau d'Anglesola. A les 6 de la tarda en punt han baixat carrer Sant Josep avall i, després d'aparcar les carrosses a la Plaça Major, han marxat a buscar-ne una de perduda a les afores del poble, segons ha explicat la mateixa alcaldessa, Montserrat Meseguer. Quan l'han trobada (problemes de GPS, segons han apuntat els mateixos Reis), la cavalcada ha tornat a baixar pel carrer Sant Josep. Els reis han arribat acompanyats dels personatges de Pocoyo, dels Simpsons i del Doraemon. I també, amb tres carrosses pleníssimes de paquets. 
El patge Gregori, Gaspar, Melciori Baltasar han saludat els nens i nenes des del balcó de l'Ajuntament i han entrat a adorar el nen Jesús dins l'església parroquial. 
Durant tota la màgica nit Reis i patges han passat casa per casa obsequiant amb les il·lusions de petits i grans. Cal destacar la bona participació dels joves del Palau que han ajudat a ses Majestats a guarnir  les carrosses i a repartir regals pels carrers i les places de la vila.
UNA NIT PLENA D'INSTANTS MÀGICS PER RECORDAR TOT L'ANY!