diumenge, 19 de gener del 2020

VETERANS PALAU 4 – VETERANS ALMENAR 3

EL LÍDER CAU AL FORTÍ DEL MUNICIPAL DE SANT ROC, NOVA VICTÒRIA DE PRESTIGI, I SÍ, AIXÒ JA VA MOLT DE DEBÒ

Partit de la jornada, el líder inqüestionable, intractable i invicte visitava el fortí del Municipal de Sant Roc, el primer contra el tercer, el partit de la jornada, victòria dels nostres que ja són segons, i el líder que es rendeix davant l’exèrcit veterà palauenc
Els Veterans del Palau o el Palau Legends o l’Imserso Team es presenta al Municipal de Sant Roc amb la següent alineació: Piqué, Bertran, Pere, Peruchet, Jordi Huguet,  Txus Palau, Joan Serrano, Jordi Baró, Lluís, Albert Mayoral i Oriol Camps, quedant a la banqueta Paco, Jacint, Ramon Jové i Màxim.
Partit de la jornada, rival intractable i invicte, líder inqüestionable, i darrer partit de la primera volta, terreny de joc tou i les espases en alt, el partit més complicat de la temporada comença amb puntualitat britànica.
I ben aviat el Palau ensenya les seves cartes, minut 4, jugada per banda esquerra del Lluís, centrada a l’àrea, i el crack, que la primera que toca va al fons de la xarxa, golarro del Jordi Baró, i marquem a la primera arribada, a això es diu arribar i besar el sant.
Amb el marcador a favor, el Palau agafa molta confiança i l’Almenar es troba en una situació estranya, ja que fins avui, tots els seus partits han estat un passeig militar.
L’Almenar pren també l’accelerador, de fet és el líder, i comença també a ensenyar les seves cartes de líder, però el Palau està en estat de gràcia, i de nou marca ben aviat, nova jugada del Lluís per banda esquerra, centrada al punt de penal, el seu lateral que talla la trajectòria de la pilota, i gol en pròpia porta, 2-0 minut 14 del partit i el líder contra les cordes.
Però som el Palau, i la seva afició sap que l’entrada al Municipal de Sant Roc no és una entrada normal, ells compren l’entrada Port Aventura Dragon Khan, és a dir, ara estàs amunt, de cop te’n vas a baix, per tornar de nou a dalt.
Només dos minuts més tard, l’Almenar escurça distàncies, amb l’aparició d’un dels seus homes determinants, després d’una bona jugada individual, 2-1 i tocarà patir de nou com de costum.
Amb l’Almenar dins del partit i jugant molt bé, també s’ha de dir, els nostres veuen que cal posar-se a treballar i de valent, però en una errada col·lectiva fem un penal al minut 25, penal clar, i l’Almenar no perdona l’empat a dos.
El Palau viu els seus pitjors minuts, i el líder agafa les regnes del partit, el Palau molt ordenat, també busca l’àrea rival, amb un gran treball col·lectiu de tot l’equip.
Però el líder demostra el perquè ho és, i al minut 40 s’avança al marcador, amb un gol del seu davanter centre, amb una definició de gran qualitat, 2-3, i veure per creure, hem passat del cel a l’infern en un tres i no res, estem de nou a les mans de Llucifer, veure per creure, el futbol té aquestes coses, però falten 45 minuts i tot pot passar.
I si la segona part els nostres Veterans s’encomanen a l’esperit de l’Alcalde Borrego i el Carquinyoli, per sortir de les brases de  l’infern.
I si, el MVP del partit d’avui, un impressionant Lluís Llobet, disfressat de Carquinyoli fa l’empat al minut 49 en la primera que té, després d’afusellar al porter de l’Almenar, aprofitant un refús del seu porter, taules, i l’Almenar que veu, que el Palau, sí que és rival, i que no està per romanços.
I tant que no està per romanços, ja que el Màxim, amb l’esperit de l’alcalde Borrego, en una gran definició amb una “picadeta” per sobre del porter, fa el definitiu 4-3 al minut 53, aprofitant una pilota de tiralínies llençada entre els dos centrals.
Però queden 37 minuts, el rival no ha dit la darrera paraula, i el Palau tampoc, màxima igualtat, el Palau molt ordenat, amb una parella Pere-Peruchet inexpugnable, i amb el gran treball dels dos laterals de la segona part, Ramon Jové-Jacint, que han tancat per complet la porteria de l’avi Piqué, que ja el tenim com a porter homologat, fins que l’Albert trobi el braç que li falta.
Molt ordre, molta igualtat, un rival que ven molt cara la seva derrota, i uns minuts que es fan eterns, sis minuts de descompte, i final del partit, set victòries sobre set partits al Municipal de Sant Roc, i el líder que pateix la primera derrota d’aquesta lliga, que poc que s’ho esperaven...
Diumenge vinent nou partit al Municipal de Sant Roc, 26 de gener la data, Municipal de Sant Roc el lloc, les 10 l’hora i els Veterans de Vallfogona de Balaguer el rival. Que no t’ho expliquin, vine al fortí de Sant Roc, comença la segona volta, i els nostres Veterans van en serio, els Iaios del Palau us esperen!!!! Que poc que s’ho esperen!!! !!! Visca els nostres Veterans!!! !!!Visca el Palau i Visca Catalunya lliure!!!!