dilluns, 24 de setembre del 2018

VETERANOS BINEFAR 2 – VETERANS PALAU 1

ELS NOSTRES VETERANS NO S’HO ACABEN DE CREURE EN EL RE-DEBUT A PRIMERA

Primer partit de la nova temporada i re-debut a la primera divisió, visita a uns del favorits de la categoria, els sots-campions i els espanyols que acaben demanant l’hora davant un bon Palau, al que li ha faltat creure una mica més en ell mateix, primera derrota de la temporada i cal prendre nota de certs detalls, podrien haver tret alguna cosa més.

El Palau es presenta a les Espanyes amb la següent alineació: Piqué, Jordi Huguet, Oscar, Miquel Farnell, Felip,  Txus Palau, Jordi Baró, Joan Serrano, Lluís, Jordi Yeste i Gerard, quedant a la banqueta Albert Mayoral i Joe.

Moltes baixes i pocs efectius en el primer desplaçament de la temporada, sense porters, amb el Piqué de nou amb els guants a la mà, i sense recanvis en defensa i mig del camp, el Palau li fica la por al cos a tot un Binèfar, i com a la final de copa, amb una miqueta més i que poc que s’ho haguessin esperat.....
Un equip condicionat per la falta de porters, sobre la baixa de darrera hora del Caelles per una greu errada del seu representant enviant la documentació per fax i no per aplicació mòbil com exigia l’organitzador del campionat, amb el gran Piqué sota els pals i no a primera fila de trinxeres, el partit anava condicionat des del minut 1.

El Binèfar surt amb el domini del joc, i un Palau tancat a darrere i esperant agafant el pols a la categoria, però ben aviat es veu que el Palau ha vingut per als punts a Binèfar, un cop agafades les mides d’un camp immens i el tacte de la gespa artificial, el Palau comença a estirar-se i ficar en joc a un mig del camp que ja voldrien molts equips.

El Binèfar no regalarà res, i si ens pot matar ens matarà a la primera, però nosaltres tenim al Miquel Farnell que pot amb tot i més, ajudat per una aposta segura com és el Felip, avui s’ha d’ajudar de dos debutants, l’Oscar com a central i després d’un any en blanc i d’una aposta molt interessant com és el Jordi Huguet, ex-jugador del Mollerussa i tot un comodí pel nostre equip, una defensa ferma i cal estar atents a qualsevol atac local.

El Palau avisa primer i el Txus Palau pot obrir el marcador, però malauradament desaprofita una passada franca a l’interior de l’àrea petita, que podia significar el 0-1 al minut 25, cal estar atents, ja que hem perdut als nostres màxims golejadors, “la bèstia” Montserrat amb 34 gols i el Vera amb 21, 55 gols menys, i a primera, abans disparàvem amb metralleta i ara haurem de disparar amb franc-tirador, per tant cal ser precisos i no perdonar, l’escopeta de fira l’haurem de deixar per la fira de Sant Josep....
El Binèfar fa valer la seva categoria i experiència a una primera molt exigent, i al minut 37 s’avança al marcador amb una bona jugada col·lectiva, 1-0 just quasi arribant a la mitja part.

La segona comença malament, amb un equip fred i encara acusant el 1-0, ben aviat ens fan el segon, concretament al minut 49, 2-0 i el partit decidit... o almenys és el que es pensaven els espanyols del Binèfar, però no, el Palau treu els seu orgull, la seva classe i els seu “Picarols”, el Palau va pel Binèfar i pel partit, no estem acostumats a perdre i no perdrem, aquesta era la consigna.

El Binèfar fa una passa enrere, “el Kaiser” agafa el pols, i “el Kaiser” Joan Serrano, a primera i amb més espais és més “Kaiser”.
El Palau aprofita els inconvenients i el no disposar de canvis al mig del camp, fan que el joc del Joan, la classe del Jordi Baró, i les cames del Jordi Yeste i Lluís, que amb trenta pocs, ens donen més velocitat de pilota, el Palau que arriba  a l’àrea local, i noves oportunitats de gol pel Lluís i el Gerard, però no acabem de trobar el franc-tirador, que ens asseguri el gol.

Però al minut 62, el franc-tirador que deixa la seva carta de presentació, el nostre jugador franquícia Jordi Baró, fa el 2-1, després d’aprofitar una assistència magistral del Joan Serrano, després d’una centrada lateral a pilota aturada, 2-1 i el Binèfar que ja no ho veu tot del color de rosa.

El Palau que va per l’empat i el Binèfar que fa una segona passada enrere per aguantar el resultat, però el Binèfar té molt ofici i no ens regalarà res, el Palau que treballa el que no està escrit, amb "la Roca” Majoral fent desgast, el Gerard obrint espais, i el Joe deixant el seu ofici, el Palau que ho intentarà fins al darrer minut, i així ha estat, el Palau ha buscat l’empat fins al darrer minut i el Binèfar ha acabat demanant l’hora, però el Binèfar és molt Binèfar i això no és segona, xiulada final i els nostres que encaixen la primera derrota. Cal recordar que aquest equip no perdia en lliga des del passat mes de desembre, i la cosa ja sabem com va acabar, si volem fer el mateix ja hem perdut el partit, ho sento però algú ho havia de dir.....

La propera setmana rebem la visita dels Veterans d’Almacelles que venen de guanyar al també ascendit Monsó, el rival és un equip capaç del millor i del pitjor, potser l’equip més irregular de la categoria, però un rival molt i molt perillós.

Aficionats, gent del Palau, diumenge 30 de Setembre és la data, les 10 l’hora i els Veterans d’Almacelles el rival, els nostres Veterans estan a tres punts del liderat de primera i necessita el recolzament del seu públic, us esperen diumenge!!! Que poc que s’ho esperen!!! !!!Visca els Veterans i Visca el Palau!!!!, ens veiem diumenge al Municipal de Sant Roc!!!!