dimecres, 7 de març del 2018

VETERANS BELLPUIG 1 – VETERANS PALAU 2

ELS NOSTRES VETERANS REFERMEN EL LIDERAT AMB UN GRAN PARTIT, AMB EL XAVI MONTSERRAT I EL CARLES CORTES COM A JUGADORS DEL PARTIT

El líder s'ha desplaçat avui al difícil camp del Bellpuig, amb un terreny de joc de poques floritures, molt físic, molt ofici i molt de tot, ja que el rival amb un gran partit, ens ho ha posat molt complicat, som l'equip a batre i avui ja som líders amb totes les de la llei, res de provisionals, líders i gran líder, que poc que us esperàveu....

El líder es presenta al municipal de Bellpuig amb Caelles, Bertrán, Poli, Piqué, Pere, Cortés, Miquel Farnell, Gerard, Antonio Vera i Mayoral quedant a la banqueta Ramon Jové, Miki, Joan Serrano, Paco, Jonny i Ramon Jiménez.

Partit molt complicat, rival molt motivat, terreny de joc en males condicions i un Palau, avui sí, amb la seva millor versió, i gran partit dels dos equips, que no han baixat l'accelerador en els 90 minuts, en un partit que no s'ha decidit fins al darrer quart.

Primers minuts molt igualats, amb un Bellpuig buscant al Palau, però amb moltes precaucions al darrere, sabent el rival que els visita avui.
Molta gent acumulada al mig del camp, una defensa local molt ferma i amb moltes ajudes i pocs espais on atacar.

La primera ocasió és visitant, una sacada de córner del Miquel Farnell, amb un xut directe que va al pal al minut 12.
El Palau comença a agafar el ritme del partit, amb un Gerard molt actiu, que avui ha fet una lliçó del que és un tros de jugador, jugant fàcil i sense immutar-se de la pressió local, amb un Miquel Farnell que menja a part de tots, mare meva el partidet del Miquel avui, semblava que juguessin dos bessons, era a tot arreu, i si el Palau té el control de la pilota, et pot matar, i més amb dos punyals per banda com han estat el Xavi Montserrat i el Carles Cortés, que al final han decidit el partit, i són aquests dos jugadors els que la tenen al minut 24, bona jugada per banda dreta, centrada-xut i el Cortés que sol davant de porta no arriba per mil·límetres.

El Palau avisa, i el Bellpuig no baixa els braços en cap moment, quan té la pilota busca sobre tot banda dreta nostra, ja que el Montserrat està molt a dalt, i el Bertran sempre està dos contra un, però el Bertran té un do, segurament no és un jugador espectacular, que faci coses fora del normal, però és un jugador de 7 cada partit, avui no, avui de 10, ell solet ha tancat banda dreta i ha guanyat tots els dos contra un que ha tingut, a part d'estar molt atent al tall i sempre a ordres dels dos centrals, avui amb el clàssic Poli-Piqué, dos xèrifs que han marcat la llei en defensa, sense errades, sense fissures, i amb ofici, el Caelles ha estat atent als xuts llunyans i poc perill destacable, ja que han marcat la línia molt lluny de la zona de l'àrea, tota aquesta feina defensiva han donat molts espais en banda esquerra, on el Pere tenia una autopista, i l'ha aprofitat amb bones centrades a l'àrea, fent més feina ofensiva que defensiva.

Al minut 32 el Piqué s'ha lesionat, el Miquel ha passat a la posició de central i el Montserrat ha passat al mig centre amb l'entrada del Ramon Jiménez, tenim més treball a dalt.
“La Roca” Mayoral és un mal son per a la defensa local, i el Vera pot matar en qualsevol moment, però el porter del Bellpuig també juga, i amb dues bones aturades d'aquests dos jugadors arribem a la mitja part, empat, però el Palau les ha tingut més clares.

La segona part comença amb més ritme, amb un Palau més fort físicament, i el Bellpuig que ha treballat molt sense pilota i el físic segurament els hi passarà comptes.

L'entrada del “Kaiser” Joan Serrano al mig del camp, amb l'ajuda d'un gran Gerard, i el Palau que toca el que pot, ja que el camp no dona per gaire floritures.
També entren el Jonny, que ens ha donat molta velocitat per banda dreta, fins que l'han caçat dos cops i ha hagut de demanar el canvi, i un Miki per banda esquerra que ha fet un recital de tall i bones passades, amb el Ramon Jové guardant i tancant la banda esquerra, el Palau no ha donat opcions als davanters del Bellpuig, que tot s'ha de dir no han llençat la tovallola en cap moment.

Al minut 71 arriba una de molt clara, jugada per banda esquerra del Miki, passada a “la bèstia” Montserrat que amb un míssil terra-aire envia la pilota a la creueta del pal, el Palau avisa, i el gol està a punt de caure de madur.
Molt de treball ofensiu del Ramon Jiménez, buscant pilotes al mig del camp, el Joan Serrano fent el que sap fer, és a dir moure l’equip de banda a banda, i el Palau que vol la victòria sí o sí.
Si tenim un home que sap el que és jugar per banda, és el Paco, donant molta profunditat per banda dreta i el Palau que té a tot el Bellpuig atrinxerat a la seva àrea.

I arriba el moment clau del partit, minut 80, les entrades per banda dreta del Paco que donen el seu fruit i els córners que arriben.
El Montserrat treu el primer i un defensa molt atent que el treu a córner, el segon córner el treu directe i el porter amb els punys que el treu de nou a córner. Nova centrada del Montserrat i el Poli que remata a porta, entre el porter i un defensa que treuen una pilota que havia entrat un parell de pams, però que l'àrbitre no veu, i al quart a la fi trenquem la xarxa local, nova centrada del Montserrat, la defensa del Bellpuig molt atenta al Poli, que els hi havia fet la feina el córner anterior i el Carles Cortés lliure de marca i de cap que fa el 0-1 al minut 83, per fi recollim els fruits de la molta feina feta avui.

El Bellpuig obre la porta, i el Miki que recupera una pilota, centrada a “la Roca” Mayoral, aquest que fa una jugada de pit i collons, pilota a “la bèstia” Montserrat, que afusella al porter del Bellpuig, 0-2 al minut 86 i partit tancat del tot.

Però, el Bellpuig encara no ho ha dit tot en el partit, i al minut 93, en un córner, amb falta inclosa sobre el Gerard al que li han posat les cervicals a lloc, i després d'uns quants refusos defensius, ens han fet el 1-2 definitiu.
Sacada de centre i final del partit, avui l’equip ha estat de 10, ha treballat, ha lluitat i ha jugat un gran partit, i el rival felicitar-lo, molt bon Bellpuig el vist avui, som l’equip a batre i ens ho trobarem cada diumenge, ja ens ho va fer el Miralcamp diumenge passat, així que ja ho sabem, hem de treballar i molt d’aquí al 20 de maig.

La jornada d'avui ha refermat el nostre liderat, ja no som líders provisionals, som líders amb el sis lletres, amb els empats del Monsó a Balaguer i l'Artesa a Miralcamp, junt amb la victòria del Golmés a Borges, el Palau és líder amb 48 punts, Golmés 47 punts, Artesa 45 punts i Monsó 44 punts amb un partit menys.

Diumenge partit de caixa o faixa, desplaçament internacional a Monsó, on ens ho juguem tot, en cas de victòria seriem més líders i deixaríem un competidor molt tocat, en cas d'empat continuaríem vius però ens ho jugaríem tot al camp del Golmés i Artesa, i en cas de derrota, segurament deixaríem el campionat en mans del Monsó i Golmés com a favorits.

Afició, diumenge no podem fallar, ens esperen a les Espanyes, 11 de març la data, 9.30 l’hora, el Monsó el rival i un partit de cinc estrelles, el líder Palau defensarà el seu escut fins al darrer minut, perquè som el millor equip i poble del món !!!Que poc que s'ho esperen!!! !!!Visca els Veterans i visca el Palau!!!!