dilluns, 29 de gener del 2018

VETERANS PALAU 0 – VETERANS ROSSELLÓ 0

TAULES EN EL MARCADOR EN UN PARTIT QUE ES VA SUSPENDRE AL MINUT 56 PER LA GREU LESIÓ D’UN JUGADOR DEL ROSSELLÓ

Un partit molt estrany i que no va poder acabar-se per la greu lesió d'un jugador visitant, que va haver de ser tret del camp amb ambulància per una trencada total d'una cama en una jugada desgraciada, a partir d'aquí, ja cap dels dos equips va tindre cos de continuar jugant, i l'àrbitre amb bon criteri va donar per finalitzat el partit al minut 56.

El Palau es presenta a un municipal de Sant Roc, amb moltes baixes sobre tot en defensa i amb la següent alineació: Piqué, Ramon Jové, Jacint,  Miquel Farnell, Bertran, Paco, Txus, Xavier Montserrat, Mayoral, Ramon Jiménez  i Antonio Vera, quedant a la banqueta Jonny, Miki i Gerard.

Repartiment de punts en un partit molt igualat, amb dos equips molt ben classificats, però amb nombroses baixes a les dues bandes, el Rosselló amb onze efectius i el Palau amb la defensa en quadre i de nou el Piqué de porter, ja que el Caelles encara no està al cent per cent per la pràctica de l'esport.

Punts molts importants els que hi havia en joc, ja que el Palau no es podria permetre deixar escapar els tres punts, el Rosselló és el cinquè equip del campionat, i segurament serà el jutge de qui serà el campió, de moment a nosaltres ens ha tret 2 empats, i també ha guanyat a l'Artesa i al Golmés.

Un Palau molt espès, que no va acabar de trobar porta, i al que potser li van faltar minuts per resoldre el partit, el Rosselló molt ordenat, sabent al que juga, però que la manca d’efectius li va fer jugar un partit massa defensiu, i on el Piqué no va tindre cap intervenció destacada.

Partit amb molt poca història, i amb un relat que no voldríem escriure mai més, ja que al minut 56, una entrada d'un jugador nostre al lateral esquerre visitant, va tindre com a conseqüència que el company del Rosselló tingués que ser evacuat amb ambulància fins a Lleida, per suposem ser operat d'una greu lesió a la cama, els dos equips i l'àrbitre, amb bon criteri van donar per finalitzat el partit, i des dels Veterans del Palau esperem tornar a veure al company de Rosselló recuperat el més aviat possible, ànims també als companys del Rosselló, per la mala estona que van passar aquest diumenge.

Amb aquest empat, els nostres veterans baixen de nou a la quarta posició, ja que el Golmés va guanyar i ens superen en un punt, l'Artesa és segon a dos punts dels nostres també va guanyar i el líder Monsó va punxar a casa amb un empat amb el Bellpuig quedant igualment a tres punts dels nostres.

La propera setmana visitarem el camp del Sudanell per primer cop a la nostra història, un partit molt complicat, ja que el Sudanell és un equip que jornada a jornada va a més i fa dos diumenges ja li va fer un bon ensurt al líder Golmés.
La propera setmana més, !!!!Que poc que s'ho esperen!!!! !!!Força Veterans!!!! !!!!Força Palau!!!!!

Foto d'arxiu