dimarts, 20 de juny del 2017

FI DE CURS DE L'ASSOCIACIÓ DE DONES DEL PALAU

Us compartim des de l'Associació de Dones del Palau:
Els dies passen molt ràpid i sense adonar-nos ja hem arribat de nou a l'estiu finalitzant totes les activitats. I, per celebrar el final de curs, el passat 16 de juny ens vam reunir al pavelló poliesportiu per a fer un berenar-sopar de cloenda.

La presidenta, Paloma Galan, va agrair l'assistència. Va comentar que ara toca fer balanç de tot el treball d'un any, amb la inversió de moltes hores de dedicació i molts esforços per aconseguir tirar endavant i fer realitat la majoria dels projectes que ens vam proposar a inici de curs.

Va donar les gràcies a l'Ajuntament del Palau pel seu recolzament. També va agrair a totes les persones que desinteressadament que ens ajuden any rere any i fan possible que la nostra Associació vagi avançant. Però sobretot, va donar les gràcies a totes les associades que dia a dia dipositen la confiança amb nosaltres.

La vetllada va esta amenitzada amb un bon berenar preparat per l'establiment Cal Colau. I una exhibició de balls de saló, que va fer la monitora de “zumba” l'Elena Masana juntament amb el seu grup de Didance, club de ball esportiu de Lleida Un èxit!

En acabar, totes les associades van ser obsequiades amb una planteta de record de la festa.

Ens retrobem al setembre amb un nou programa per el curs vinent, tot aprofitant per a recordar que el dia 14 de setembre es farà l'Assemblea General de l'Associació per fer el canvi de Junta. Que passeu molt bon estiu!!!
Us adjuntem l'enllaç amb les fotografies:
https://goo.gl/photos/e752rDZW24gErjve8