dissabte, 4 de juny del 2016

YOLANDA COTONAT, SEGON PREMI AL CONCURS DE PINTURA RÀPIDA DE LA VILA DE VIMBODÍ



Diferents racons de la vila de Vimbodí, del monestir de Poblet i del conjunt del terme municipal de Vimbodí i Poblet es van convertir en obres d'art per contemplar i admirar en el marc del Concurs de Pintura Ràpida Potau-Campdesuñer, emmarcat en l'any commemoratiu dedicat als pintors locals Joan Potau i Martell i Adrià Campdesuñer i Vendrell. 

L'acte es va iniciar dissabte, 29 de maig, al matí amb un esmorzar popular a la plaça de les Orenetes, en paral·lel a la inscripció dels pintors, que van poder elaborar la seva obra des de les 9:00 h fins a les 14:30h.

El certamen, amb la participació de 15 artistes provinents d'arreu de Catalunya i també de l'Aragó, va atorgar el primer premi (500 € i diploma) al lleidatà Josep Maria Batlle González, qui va plasmar amb el seu pinzell les escales del carrer del Mestre Manresa, amb l'església de fons. 

El segon guardó (cap de setmana per a dues persones a l'allotjament turístic Castell de Riudabella i diploma) va anar a mans de la pintora Yolanda Cotonat Millán, del Palau d'Anglesola, pel seu oli que mostra la via fèrria des de l'avinguda Amics de Vimbodí. 

El tercer premi (200 € i diploma) va estar per a Neus Villar Gortázar, de Vilafranca del Penedès, l'obra de la qual mostra el monestir de Poblet i una vinya a primer terme. 

Enhorabona, Yolanda!