dissabte, 2 de maig del 2015

REÑÉ PRESIDEIX L'HOMENATGE ALS VEÏNS/NES DE 85 ANYS DEL PALAU D'ANGLESOLA


El president de la Diputació de Lleida posa en valor l’experiència de la gent gran “que es guanya vivint i superant tot tipus de situacions”

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha assistit aquesta tarda a l’Homenatge a la Vellesa que s’ha realitzat al pavelló poliesportiu de Palau d’Anglesola en el transcurs del qual ha reafirmat el seu compromís i el de la corporació amb la gent gran destacant la importància de la seva experiència
per tal de seguir endavant.

Reñé ha assegurat que “el d‘avui és un acte de comunitat i rellevància que manifesta el respecte a la tasca que heu fet per arribar on som avui en dia. L’experiència no és un aspecte que s’aprèn a les universitats ni fent postgraus,
l’experiència es guanya vivint i superant tot tipus de situacions. Això és el forja a les persones i a les comunitats. I aquest bagatge que us dóna l’experiència fa que sigui vital que sigueu protagonistes d’aquesta societat que vivim. Per poder avançar necessitem que vosaltres hi sigueu”.

En total s’han distingit amb una placa commemorativa els 14 avis que han fet 85 anys durant el 2014 i el 2015, en un acte que en el que hi han pres part també l’alcaldessa de Palau d’Anglesola, Montserrat Meseguer, i el president del Centre Cultural i Recreatiu l’Esbarjo, Andreu Salvia. La festa ha acabat amb un concert a càrrec de la coral Veus del Pla.
Palau d’Anglesola, 1 de maig de 2015