divendres, 29 d’agost del 2014

PREGÓ FESTA MAJOR ESTIU 2014

Il·lustríssima Senyora Montserrat Messeguer, Alcaldessa del Palau, distingides autoritats i a tots els presents, bon dia.

Estem molt sorpresos i agraïts per haver-nos nomenat pregoners de la Festa Major d’aquest any.

Creiem que els diferents èxits esportius que cadascú de nosaltres ha anat assolint fins al moment no són motius suficients per a ser els pregoners d’enguany, i hem estat pensant raons de més pes que puguin justificar aquesta elecció. Raons com per exemple: el Ricard deteriorant cadascun dels camins del terme fent quilòmetres corrent, el Jota fent soroll amb les seves motos i despertant a tots els veïns del poble, l’Elena saltant tot el que es pugui saltar al Palau i no són precisament semàfors, o l’equip de futbol regalant pilotes a tots els veïns del costat del Camp de Futbol Municipal.

Deixant bromes a part...  Volem remarcar, que des del començament de la nostra vida esportiva tots nosaltres tenim una cosa en comú: tots hem començat a entrenar i competir al poble, fins al punt en què avui en dia estem representant-lo en altres indrets, però sempre intentant deixar el nom del Palau el més alt possible.

Excepte el Club de Futbol, tots competim representant el nom d’un club de fora del Palau, però sempre que en tenim l’oportunitat, fem saber d’on som... quan ens pregunten, diem amb el cap ben alt: SÓC DEL PALAU. Moltes vegades hem d’explicar millor on es troba aquest poble i és llavors quan més orgullosos ens sentim de ser-ho.

Anys enrere, el Palau era un poble en què sempre hi havia hagut molta gent esportista. Qui no se’n recorda dels partits de les noies de bàsquet, de les competicions de natació a les piscines o de tennis taula i altres esports... i segurament va ser llavors on això de fer esport va començar a formar part de la nostra vida, sigui l’esport que sigui, fins arribar al nostre. Després van venir uns anys que semblava que aquest moviment anava a menys, encara que hi ha entitats que no han deixat mai de competir, i gràcies a elles i a tota la gent que ha treballat per l’esport local sembla que aquesta activitat torni a remuntar.

Des d’aquí volem reconèixer la labor de totes aquestes persones que sempre han treballat per l’esport, ja que sabem que és difícil donar la cara en moments difícils, però tota aquesta feina feta, gairebé sempre de forma altruista, facilita que nosaltres avui puguem ser aquí dalt.

En nom del Club de Futbol, també volem agrair la tasca de totes aquelles persones que han passat a formar part del club en anys anteriors com a presidents, membres de juntes, cos tècnic i jugadors..., a tots ells moltes gràcies!

 A dia d’avui, al nostre poble, tenim a més a més d’esportistes de diversos àmbits, com podem ser nosaltres mateixos, clubs i activitats de recent creació que donen possibilitat a tothom  per començar a ser esportista.

Com a pregoners d’aquest any, i aprofitant el context esportiu que vivim al Poble, volem animar a tothom, petits i grans a fer esport i moure’s.

Finalment tornem a agrair a l’Ajuntament que el fet d’estar avui aquí és un reconeixement per la nostra feina ben feta i que estem molt orgullosos de ser-hi. Ara sols ens queda dir que intentarem seguir treballant com fins al dia d’avui i si és possible millor!

Esperem que gaudiu molt de totes les activitats d’aquesta Festa Major. Bona Festa Major i visca el Palau d’Anglesola!

De FESTA MAJOR ESTIU 2014: PREGÓ, HEREUS I PUBILLES I SARDANES