diumenge, 26 de gener del 2014

L'ASSOCIACIÓ DE DONES VISITA LA FIRA DE L'OLI DE LES BORGES BLANQUES

El passat divendres dia 17 de gener el Patronat de la Fira de l’Oli de les Borges Blanques ens va invitar a visitar la Fira de l’Oli, un cap de setmana d’activitats de tot tipus relacionades amb alimentació, l’agricultura, la salut, el comerç i les tradicions.

Amb un temps esplèndid ens va rebre una hostessa que ens va acompanyar durant tota la visita. En primer lloc vam visitar “La Cabana de volta”, una construcció de meitat del segle passat de pedra seca, integrada totalment a l’entorn que donava suport a les tasques agrícoles i protecció contra els elements climatològics.

Tot seguit, ens dirigirem al recinte firal on ens van obsequiar amb un còctel de benvinguda i un tast de pa de ronyó amb oli a càrrec de l’Escola d’Hoteleria de Lleida.

Vam participar en un taller d’ametlles garapinyades i vam gaudir de diverses degustacions d’oli verge, i altres com ara formatges, vins , ratafia, cafè, etc.

A l’espai gastronòmic, La Cuina de l’Araceli d’Arbeca que no feia massa dies havia estat a la nostra associació, ens va oferir uns entrants de degustació on es compaginaven diferents contrastos de sabors.

En acabar, ens van obsequiar amb una botella d’oli i vam manifestar a l’organització de la fira la nostra satisfacció i agraïment per acollir-nos tant bé a l’acte més important de les Garrigues.