diumenge, 15 de juliol del 2018

MULLA'T 2018 AL PALAU D'ANGLESOLA

Diumenge, 8 de juliol es va celebrar un any més el Mulla't per l'esclerosi múltiple. Aquesta edició ens vam mullar per l'esclerosi múltiple infantil ja que entre un 3 i un 10% de les persones que es diagnostiquen cada any són nens i nenes.

Enguany l'acte central de la província de Lleida es va a fer a les piscines del Palau d'Anglesola.
A les 12:00h va tenir lloc l'acte inaugural a càrrec de la Carme Farnell, la Mariví Chacón, Mònica Nieves, representant de la Fundació i la Montse Meseguer, alcaldesa del Palau.

En l'acte es va fer la trajectòria dels 25 anys que fa que es celebra el Mulla't. A través d'un salt en el temps, la Carme i la Mariví van anar recordant fets i músiques de series de televisió, de grups, d'anuncis... dels 25 anys que fa que ens mullem per l'esclerosi múltiple.

Després es va fer el salt col·lectiu i la coreografia de la cançó del grup Macedònia d'aquest any. Seguit d'una sessió moguda, remullada i divertida d'aquagym amb l'Anna Porta.

Per agafar forces, es va fer dinar popular i a la tarda: activitats per als petits, pallassos a càrrec de Mim & Mum i berenar solidari. Un dia per una bona causa!

L'enllaç per veure totes les fotografies: 
https://photos.app.goo.gl/PJY3LtAmTJ8z7edL8