dimarts, 23 de setembre del 2014

VETERANS ALCOLETGE 0 – VETERANS PALAU 1

Una victòria d'ofici, i primers tres punts de la temporada.

Els veterans del Palau tenien aquest diumenge un partit complicat al camp de l’ Alcoletge, un rival que ens complica molt la cosa, i que la passada temporada no vam ser capaços de guanyar cap dels dos partits (2 empats), amb l'afegit que eren les festes locals, i estaven recolzats per un bon grapat de seguidors locals.

Els nostres veterans es presenten a Alcoletge amb la casella a zero, després de la inesperada derrota del passat diumenge a casa contra un dels equips més difícils del campionat, el Veterans de Perú, on van patir una dolorosa derrota per 2-4, i avui calia sumar sí o sí, ja que molts equips podien marxar a 5 o 6 punts, massa avantatge per un campionat que es preveu molt i molt igualat.

El partit comença amb domini local, i els nostres jugadors sense acabar de trobar el ritme de joc al partit, però ben aviat es comencen a posicionar, amb una defensa molt ben col·locada, i sempre comandada pel capità Manel Piqué, donant una seguretat defensiva per començar a construir els ciments des de darrera. L'equip local, és un equip que treballa molt el sistema defensiu, amb unes línies molt juntetes, i un joc entre agressiu i dur, però sempre dins de les regles del joc.

L'equip local ho intenta, però el Palau és molt segur, tant al mig del camp, com en defensa, sent el nostre porter Caelles un espectador més.

Les oportunitats cauen de banda visitant, però sempre amb pilota aturada i cops de cap en jugades d'estratègia, que tants punts ens van donar la passada temporada, sent les ocasions més clares pel Jordi Baró i el Poli, però el 0-0 és inamovible, i amb aquest resultat arribem a la mitja part.

La segona part es preveu d'un gran desgast físic, i tan sols un detall pot decantar la balança, d'un costat, com de l'altre, i cal estar molt atent. El partit continua amb la mateixa dinàmica, i el mig del camp és clau per assolir un bon resultat, tant el Joan Serrano com el Jordi Baró fan de sostenidor de l'equip, la defensa continua sense fissures i les bandes es preveuen la clau del partit.
Partit de desgast i joc físic, on cada jugada sembla la darrera, el Jesús Palau i el Gerard, són els jugadors més incisius en atac, ja que els davanters tan sols poden rebre d'esquena i donar, ja que la teranyina defensiva és quasi perfecta.

Els minuts corren i el gol no arriba, pel que de nou les jugades d'estratègia es preveuen la clau del partit.
Primer una falta molt ben picada pel Jordi Baró, i gran aturada del porter local i després una nova falta que el Joan Serrano envia al pal. El gol és a prop, però l’ Alcoletge comença a trobar forats a les contres i això és molt perillós.

Finalment la jugada clau del partit, minut 85, nova falta lateral, el Joan Serrano especialista en penjar la pilota allà on fa mal, fa una bona centrada, refús defensiu, i  l'Edu Escolà molt atent i de primeres, fa arribar la pilota al fons de la xarxa, 0-1 i per fi arriba el gol que dóna justícia, encara que el 0-0 tampoc hagués estat un resultat injust.

Primera victòria visitant al primer desplaçament, una dada que no s'havia donat mai en la història dels nostres veterans, ja que sempre tardava i molt en arribar, una dada a tindre en compte, ja que si ens fem forts al municipal de Sant Roc, estarem sempre a dalt de la classificació.
Felicitar a l'equip per la seva disposició tàctica, el seu fons físic i el desgast patit en un partit molt dur en el sistema tàctic, i més tenint en compte la diferència d'edats entre els dos equips, on la veterania aquesta temporada ha de ser un grau, ja que tots els equips estan farcits de canalla, i els nostres ja no ho són tant.

Proper diumenge a les 10 del matí ens visita els Veterans de Llívia, un equip al que l'any passat vam golejar per 10-1, però del que no cal refiar-se, ja que segurament també s'haurà reforçat amb jugadors joves.

Afició us esperem el proper diumenge a les 10 del matí al municipal de Sant Roc, els Veterans van a per totes!!!!!!!