dimarts, 31 de març del 2015

VETERANS PALAU 2 – VETERANS ALCOLETGE 1


TRES PUNTS I JA ESTEM PREPARATS PER PICAR A LA PORTA DELS CAPDAVANTERS.

Tres punts d'or, en el partit ajornat que ens situen empatats amb fins a tres equips més, i preparats per l'assalt al quart lloc que es a nou punts, lluny però possible, som el Palau i encara no em dit la darrera paraula. 

Partit complicat, però que segueix els mateixos guions de sempre, un Palau superior, que no remata la feina i acaba donant vida al rival
El Palau surt de la partida amb Albert, Ramon Jové, Poli, Pere, Felip, Paco, Xavi Miquel, Joan, Txus, Pubill i Gerard.
Quedant a la banqueta el Caelles, Miki, Nico, Lluis i Ramon Jimenez.

El partit comença amb un lleu domini dels visitants, fins que el Palau agafa el posicionament del camp, i el Joan ajusta el mig del camp, que per l'absència del nostre jugador franquícia Jordi Baró, hem de jugar més horitzontals i no tant buscant el joc d'espais, però avui el Xavi Miquel ha fet oblidar al nostre crack, i de la millor manera, que es fer el que fa el Jordi.

Primera oportunitat del Palau i primer gol, falta lateral treta magistralment pel Joan, pilota al segon pal, cop de cap del Xavi i gol amb segell de Jordi, 1-0 a la primera arribada, i la pilota aturada que ens torna a sortir perfecta.
A partir d'aquest moment el Palau fa un pas endavant, i els visitants queden una mica tocats, el Palau agafa les regnes del partit, amb una parella Joan-Xavi, que fan moure a l'equip com un engranatge quasi perfecte.

Segona arribada i segon gol al minut 24, una pilota morta fora de l'àrea, el Gerard que no s'ho pensa i engalta un gran xut, que el porter refusa, i molt atent l'Antonio Pubill fa el 2-0.
Veure per creure, eficàcia cent per cent, i el partit molt coll avall, i més quan els visitants, molt lluitadors i molt bon equip, però que no arriba a crear perill davant la porteria defensada  per l'Albert, que es un espectador més, tot per una bona feina defensiva, on destaca per sobre de tots un immens Ramon Jové, que sembla tocat per una vareta màgica, i amb un estat de forma estel·lar.
La primera part acaba amb un parell d'arribades més del Palau, però sense variar el marcador.

La segona part comença més igualada, ja que els visitants tampoc volen llençar la tovallola, però el Palau tampoc vol ensurts.

La pilota aturada comença a tornar a ser clau, i entre la faltes laterals i els corners trets amb un gúa a la bota que té el Txus, fan preveure l'arribada del tercer, dos bons de cap del Poli, i una rematada del Gerard, però que no arriben a gol per poc.
La defensa del Palau es ferma, però som el Palau i a nosaltres no ens perdonen la vida, un petit desajust a l'hora de llençar el fora de joc, un davanter que agafa avantatge amb una posició més que dubtosa, el jugador que es planta tot sol davant del Caelles, fent-li una vaselina perfecta posant el 2-1 al marcador al minut 57.

Els fantasmes de l'empat que sobrevolen el cel del municipal de Sant Roc, i el Palau que li arriben els nervis.
Minuts d'imprecisions, però els visitants que no arriben amb claredat.
Una passada al forat que el Gerard no arriba per poc a jugar-se el un contra un amb el porter, un cop de cap del Poli que surt dos dits per sobre de la porteria visitant, i un ensurt dels grossos en una jugada de un contra un que el Caelles resolt amb eficàcia.
Els minuts corren, i el Palau té la definitiva amb una jugada per banda esquerra del Lluís, centrada de la mort i un defensa visitant que treu de la ratlla de gol, quan un Ramon Jimenez molt incisiu com sempre podia haver decidit el partit.

Final del partit, tres punts al sac, davant un rival que ha venut molt cara la derrota.
El Palau com sempre, domina, es millor, no remata la feina i acaba donant aire al rival, l'única excepció del partit d'avui es que no hem fet cap pal.

La propera setmana toca festa per raons obvies, però el proper diumenge dia 12 partit de caixa o faixa, ens visita el segon classificat, els Veterans d'Artesa de Lleida, un autèntic equipàs, i d'aquells que dona gust enfrontar-te, ja que juga i deixa jugar, una victòria ens donaria molt de prestigi i també ajustaria la taula classificatòria per dalt.

Partit importantíssim, on tindrem la baixa segura del nostre cap de màquines Joan Serrano, un jugador que fins que no es demostri el contrari es l'eix de l'equip i el jugador més complert de la categoria, tot un luxe que sols podem gaudir els veterans del Palau.

Bona setmana santa a tots, i us esperem el proper diumenge 12 a les 10 del matí, en un partit de cinc estrelles, aficionats us esperem!!!!    

diumenge, 29 de març del 2015

HORARIS DE CELEBRACIONS DE SETMANA SANTA DE LA PARROQUIA PER SETMANA SANTA

Dilluns, 30 de març:
Celebració de la Penitència - 20:30h vespre

Dijous Sant, 2 d'abril:
La Cena del Senyor - Vetlla - de les 20:00 del vespre fins a les 22:30 hores

Divendres Sant, 3 d'abril: Passió del Senyor 
9:00h matí Viacrucis i 19:00 hores Acció litúrgia

Dissabte Sant, 4 d'abril:
22:30h Vetlla Pasqual

Diumenge de Pasqua, 5 d'abril: 
12:00h Missa de Pasqua


DANI GARRALÓN 4t A LA CATEGORIA ÈLIT MX2 DE LA 1A CARRERA PROVINCIAL DE LLEIDA A ALMENAR

En Dani Garralón ha quedat 5e i 4t avui a la Carrera del Provincial de Lleida a Almenar en la categoria Mx2, i quedant així 4t a la Categoria General.
Felicitats, Dani!
Ja ens mantindreu informats de les vostres carreres!

JAUME VERA EN 2A POSICIO EN LA CATEGORIA MX3+AFICIONATS A LA 1a CARRERA PROVINCIAL DE LLEIDA D'ALMENAR

En Jaume ens comenta que:
"Molt content amb la 2a posició en la categoria  MX3 + Aficionats del Circuit Almenar".
Enhorabona, Jaume, per aquest èxit. A la fotografia et veiem molt ben acompanyat!




 

L'ARNAU DONES A LA 2a CURSA DELS IBERS - ARBECA

L'Arnau Donés participa a la 2ona Cursa dels Ibers - recorrent 5.33km - i quedant en 9a posició, d'entre uns 100 participants.
L'Arnau comenta: Llastima del vent!
Enhorabona Arnau! La fotografia que t'acompanya de fons, quina passada, molt prehistòrica!
Podeu veure totes les imatges de la cursa a:
http://cursadelsibers.wix.com/vilarsarbeca 

divendres, 27 de març del 2015

EL GRUP DE TAEKWONDO PASSA LES PROVES DEL CANVI DE CINTURÓ

Us compartim des del blog de l'AMPA del Palau d'Anglesola:

Ahir el grup de taekwondo de l’Escola Arnau Berenguer va passar les proves del canvi de cinturó a Mollerussa. 
Les més jovenetes Miriam i Aina han aconseguit el cinturó blanc/groc. I el Quim, l’Abel, el Biel, el Didac, l’Oriol i la Mònica han aconseguit el cintruró groc. 
Els nervis i l’esforç han valgut la pena.
Enhorabona a tots/totes!


JOAN D'ARANDES ENS PRESENTA A LES MUSCARIS NEGLECTUM AL PALAU D'ANGLESOLA

Us compartim aquesta boniques fotografies d'en Joan d'Arandes (enginyer paisatgístic) 

26-3-15 (El Palau d'Anglesola-Catalunya-Europa). 
Arreu del terme trobem els Muscari neglectum. Calabruixa petita, fan una floració abundant i molt vistosa arran de terra. 
Aquí no els mengem, però a la mediterrània oriental fiquen les cabeçetes en vinagre, es menja com aperitiu.
Què us sembla, què boniques són! 


dijous, 26 de març del 2015

RAMS DE LLORER I D'OLIVERA PER AL DIA DE RAMS

Des de la Parròquia del Palau d'Anglesola us informem que com cada any podreu trobar, davant de l'església, rams de llorer i d'olivera per a la tradicional Benedicció del Dia de Rams.

Quan?
Tant a la Missa vespertina de dissabte a les 19:30 hores
com a la Missa Major de diumenge a les 12:00 hores
-> Recordeu que la nit de dissabte a diumenge hi ha el canvi d'horari.

Els diners recaudats aniran destinats per a les obres de reconstrucció de l'Església.



MISSA DE QUARESMA AMB ELS NENS I NENES DE LA CATEQUESI


Us compartim el missatge i el material que a la catequesi es va treballar i després plasmar el dia de la missa on s'hi van aplegar petits i grans:
D'aquesta llavor que és Jesús,
i que tots portem dins,
que aquests dies de Quaresma, 
esperant l'arribada de la Pasqua
tots siguem els grans que amb la nostra actitud
ens convertim en espigues de bondat.

ROGER ESPINET ALS CAMPIONATS D'ESPANYA A LINZA 2015

Aquet cap de setmana passat, 21-22 de març, en Roger ha participat als Campionats d'Espanya a Linza, quedant el primer dia 3er posició en clàssic i el segon dia 4t en patinador on es va troba una mica cansat del dia anterior.

En Roger ens explica: "En els dos dies de campionat he fet 15km i a la cursa de relleus absoluts (que consisteix en 1 noi clàssic, 1 noia skate i 1 noi skate) on competia amb corredors grans, i algun olímpic, he sortir el primer de l'equip i he aguantat bé el ritme durant la primera volta ja que a la sortida m'he posat 1er fins la primera curva però aquests tiren molt fort, he pasat el relleu i hem conseguit una meritòria 8 plaça. Molt content d'aquests dos dies ja que
finalment, vaig quedar segon de la Copa d'Espanya que és la valoració global de totes les proves d'Espanya de tota la temporada".

La setmana vinent, el Roger als Campionats de França. Molta sort, campió!

LA INGRID I LA NANA VISITEN L'ESCOLA ARNAU BERENGUER

Avui, dijous, la Ingrid i la Nana - dins la celebració de la Setmana Cultural - han anat a visitar als nens de P3, P4 i P5 de l'escola del Palau d'Anglesola! 

Què divertit i què bé s'ha portat! - ens explica la Ingrid.
I després ens ha explicat el que ha fet:
Quan l’he entrat al pati els he fet una explicació general sobre el cavall. 
• Què menja? 
• On viu? 
• Perquè té els ulls tan grans 
• Què hem de fer abans de montar-la?....

Després m’han ajudat entre tots a raspallar-la, pentinar-la, netejar-li els cascs...(mentre anàvem raspallant els anava explicant com es diuen les parts del cos). Una vegada neta els he explicat com s’ha de posar la montura i la brida i he pujat sobre d’ella per ensenyar els tres aires que té el cavall (pas, trot i galop).

Els he explicat les normes: no posar-se a darrere, a sota, no cridar, no córrer ni pegar-li...
I finalment, els he ensenyat els trucs que la Nana sap fer, com donar petons, riure i agenollar-se i els nens de P5 l’hi han donat una “gominola”de cavall per fer-ho tant bé.

INGRID FARNELL AL CONCURS SOCIAL DE LA HÍPICA DE TÉRMENS

Aquest passat diumenge, 22  de març, la Ingrid i la Nana van participar al Concurs Social de la Hípica de Térmens.

A 0.80 metres van fer un joc de relleus competint per parelles. Es va fer dues rondes per a la classificació. La primera ronda, saltant la Ingrid els cinc primers obstacles i seguidament, la seva parella els cinc ultims, tot puntuant pel temps total del recorregut entre els dos. En aquesta classificació es van posar en segon lloc.

A la següent ronda, la parella va fer els cinc primers obstacles i la Ingrid els cinc últims. En aquesta, es van posar en primer lloc junt amb una altra parella. Llavors per veure qui guanyava es va fer un recorregut complert per a les dos parelles. Primer, va sortir el company a saltar els deu obstacles i seguidament sense perdre temps la Ingrid. En aquesta ronda, es van posar en primer lloc guanyant el joc dels relleus per parelles. 
Per finalitzar, la Ingrid va sortir a saltar individualment a 1'00 metre i va quedar en tercera posició.

Enhorabona, Ingrid, Nana i companys de salts per aquests èxits! 
Us continuem seguint a les hípiques!
Us deixem unes fotografies i avui, fins i tot, un vídeo!



VETERANOS TAMARITE LITERA 2 – VETERANS PALAU 2 - NOVETAT: EL PARTIT AMB ULLS DEL RIVAL

UN GRAN PALAU TÉ CONTRA LES CORDES A L’EQUIP MÉS EN FORMA DE LA CATEGORIA.

Gran partit dels nostres veterans davant de l’equip més en forma de la categoria, equip revelació, menys golejat i que portava cinc victòries consecutives.
Els nostres veterans van jugar amb aquests jugadors: Caelles, Ramon Jové, Pere, Piqué, Felip, Txus, Joan, Jordi, Nico, Gerard i Ramon Jimenez. Quedant a la banqueta Paco, Miki, Eduard i Santi.
Els locals es van avançar al marcador amb un 2-0, i el Palau als minuts 43 i 46 mitjançant el Jordi Baró i el Ramon Jové van empatar el partit.
Els nostres veterans van disposar de fins a 3 pals, i la mala sort i la falta d’encert, no van fer possible una gran i merescuda victòria.
El Palau es situa a la novena posició, però una victòria aquest diumenge enfront dels veterans d’Alcoletge, ens podria fer pujar fins a la cinquena plaça a una del nostre objectiu al principi de temporada.
Donat que el reporter oficial dels veterans no va poder assistir al partit, aprofitarem l’article de premsa dels Veteranos de Tamarite, per fer cinc cèntims del partit amb ulls del rival.

Vet.Tamarite 2 - Vet.Palau d'Anglesola 2
Goles: Alex Villacampa y Alberto Tomas
Gran rival el Palau, un equipo que extraña que no esté en la zona alta de la clasificación.
Sabíamos que seria un partido difícil y así acabó siendo.
Pese a adelantarnos con un 2-0 en la primera parte con un buen juego y sin conceder ni una ocasión al rival, las ausencias y lesiones de jugadores importantes en el medio del campo junto con un gol psicológico en el min. 43 en una jugada a balón parado nos hicieron mucho daño. Justo comenzar la segunda parte otro mazazo, gol otra vez a balón parado.
Increíble como se nos había escapado un partido que teníamos controlado. De aquí al final un quiero y no puedo ante un Palau que se vino arriba y que con peligrosas contras pudo haberse llevado los tres puntos. El Tamarite también tuvo ocasiones para conseguirlo.
Resultado probablemente justo pero que seguro que dejó a los dos equipos insatisfechos. Unos por dejarse empatar un partido casi ganado y otros por no rematar la faena cuando nos tuvieron tocados y hundidos.
Ahora toca parón hasta después de semana santa. Tiempo para descansar, recargar pilas y volver al tramo final y decisivo de la liga con más fuerzas y ganas que nunca.

Aupa Tamarite!!!!


PROGRAMA DE "LA PASIÓN DE PALAU DE ANGLESOLA" ENVIAT PER UNA SENYORA DE REUS







dilluns, 23 de març del 2015

ARNAU DONÉS, JOEL PORCELL I JOSEP LLOBERA A LA CURSA DEL JONC (MENÀRGUENS)

22 de març - Cursa del Jonc de Menàrguens
Arnau Donés, en 11a posició i Joel Porcell a la ruta de 5Km i en Josep Llobera a la de 10Km. 
Endavant amb aquesta fal·lera de curses. 
Palauanglesolins/ines sempre amb "els quets" a punt!








29 DE MARÇ - MATINAL SOLIDÀRIA PEL SOMRIURE DE LA NOA




REBAIXA PREU MENÚ DE L'ESCOLA

Us compartim aquesta notícia, del blog de l'AMPA de l'escola:

Des d’Alessa ens informen que s’ha reduït el preu del menú del menjador des dels 6,20€ anteriors als actuals 5,98€, degut a una reducció d’impostos. 
Aquest preu ja ha estat aplicat al rebut d’aquest mes.